Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znepokojivý pohled na televizní reality show, jejíž účastníci pro potěšení veřejnosti ukončují své životy. (tribican)

Recenze (17)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Jednorázová oddychovka, kde si viete sám odpovedať na otázku, či by to bolo za reálnych podmienok uskutočniteľné: Odpoveď je jasné NIE, a to príbehu bere veľa zo sily, pretože začiatočný nápad a šmrnc tam bol. Raz stačí. Céčko so všetkým všudy :D ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sebevraždění v přímém přenosu, závratná čísla ve sledovanosti, reality show pro lidské hyeny, zmrdský moderátor a zakladatel v jedné osobě. Nevěrohodné, nepůvodní, leč podobný formát jsem dosud nikde neuzřel, a snaha o myšlenkový přesah a kontroverzi byla přítomna. Josh Duhamel padl do role příkladně slizce, jeho kolektiv byl také na odstřel. Giancarlo Esposito do toho dostal patřičné emoce přes svoji postavu zadluženého somráka, je nasnadě, že jeho trable nesledujeme po celou dobu jen tak nadarmo, nakonec i on končí na pódiu, aby obětoval svůj život pro blaho rodiny. A úmrtí vypadají pěkně, gore kvalitní. Největší potíž byla v kolovrátkovém duchu, který film zvolil. Smrt, rozepře ve štábu, ztrápený černoch, moderátorova sestra, smrt, rozepře ve štábu....Nakonec moderátor dostane patřičně za vyučenou. Závěr filmu přesto není nijak působivý. Herecký tým odvedl kvalitní práci, scénář poukázal na ohavnost dnešní doby, a to že film nepůsobí příliš emočně, to také mělo svůj účel. Přesto jsem postrádal náboj a dynamiku, větší spád událostí. Esposito chtěl mít vše pod kontrolou, ztvárnil jeden ze zásadních partů filmu a režíroval jej, občas zajímavě, občas jen průměrně a v rámci svých možností vlastně dost snaživě. 7/10 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tohle je na jednu stranu hrozně předvídatelné, ale na tu druhou je to tak napínavé, že se stejně musíte dívat pořád a přemýšlet, co příjde dál. Když opomenu fakt, že Josh Duhamel zestárl, nakynul a napíchal se botoxem, tak předvedl dobrou práci. Hlavní myšlenka je sice jak vystřižená z AHS, ale má to něco do sebe. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Není to dost ostré, aby to byla satira, ani dost emocionální aby to bylo standartní drama. This is your death je filmový očistec. Přitom téma se zdálo tak slibné. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušné krvelačné show jsem viděl, mělo to chytlavý nápad a lidi celkem dobře padali jako hrušky. Tenhle příběh bych radši jako seriál než film ale přesto sebevraždy jsou super povedená záležitost sice drama bylo slabší a konec špatně uzavřen přesto jsem dobře spokojen hlavně herecky a se scénářem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Televizních show se smrtí v hlavní roli bylo zfilmováno dost a dost, ale podobný formát si nepamatuji. V tomto případě se jedná o projekt, kde lidé na dně páchají před televizními kamerami sebevraždu jen proto, aby svým blízkým zajistili budoucnost v podobě tučné finanční odměny. Samozřejmě je nesmyslné si pokládat otázku, zda by to bylo možné, ačkoliv filmaři se snaží divákovi podsunout jistý právní základ. Prostě nebylo. Nicméně otázka, zda by taková show měla úspěch, je zcela na místě a ačkoliv se kdekdo bude zaklínat tím, že by se na nic podobného nikdy nepodíval, tak odpověď je i v tomto případě zcela jasná. Ano, měla. A upozornit na to je asi i hlavní myšlenkou filmu. Samotné zpracování má spád a byť se nevyhýbá různým žánrovým kýčům a místy působí účelově, nabízí pár okamžiků, které dokážou vzbudit silnější emoce, které člověk od podobně laděné záležitosti očekává. Námitky nemám ani proti obsazení, kde Duhamela s nestárnoucí Famke doplňuje ne až tak okoukané trio Esposito-Callies-Fitzgerald. Příjemné překvapení. 80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby ten film tolik netlačil na pilu a kdyby byl trochu uvěřitelnější, tak by se to i dalo kousnout. Neříkám, že to je špatné, vlastně se mi to docela líbilo, ale chtělo by to, aby to poselství tak moc nekřičelo celou dobu. Herecky je to ale fajn a ty scény umírání jsou tu místy opravdu docela dobře natočené. ()

Cinematrix odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud vás baví cizí utrpení, jelikož sami jste toho v životě moc nedokázali, bude se vám to líbit. Já osobně z toho měl stejný pocit, jako když si utřu suché ruce do mokrého ručníku. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh si zaslúži uznanie, pretože tento svet je zmanipulovaný peniazmi, kedy peniaze rozhodujú o všetkom. TV ZOO je len prostriedok ich manipulácie v nesprávnych rukách. Príbeh je vymyslený, ale jeho myšlienka a podanie je veľmi pôsobivé a svojim dejom niekam smeruje. Giuseppe Esposit skvelá réžia, ako aj herecký výkon nevynímajúc ostatných. Skvelá podívaná. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Ta myšlenka je celkem stará, ale celej koncept té show tak nějak nevtahuje a nevěřím že by dokázala i tak hloupou masu přesvědčit aby něco takového schvalovala, jo jasně je tam pár lidiček s plakáty jak se tomu bouří, ale něco takového by bylo možné v scifi v době kdy bude na planetě 16mld. lidí .........a ty hérecký výkony..?...a scénář.?...jako chlapíka dostane rádoby do kolen že se mu v reality začne střílet a umírat a pár dní na to už rozjíždí vlastní death show??? a ještě chce přitvrdit..?....škoda herců,potenciálu,filmového materiálu....a koulí které to taky nemá..... ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Silný příběh. I když víte, jak to bude pokračovat a co se všechno stane, i tak se neodtrhnete od sledování filmu. Určitě je to k zamyšlení, kde až končí hranice prodejnosti, ale aby to fungovalo silněji, muselo by to být natočeno trochu jinak. Takto to proklouzne kolem vás a nakonec vás to navzdory tématu nechá chladnými. ()

gurmet 

všechny recenze uživatele

Těžkopádná kritika krvežíznivosti televizního publika, která je ovšem nereálná, patetická, a kýčovitá, a stává se sama tím, na co poukazuje - tedy lacinou šou, jejíž bombastická premisa má nalákat masy. Jedna hvězda za snad na počátku upřímný záměr. ()

LailaX 

všechny recenze uživatele

Tak mne to rozhodne tak spatny neprislo. Zacatek pusobi amatersky, Josh Duhamel je tak trochu prkno, to je pravda, kamera je prvnich 20 minut celkem divna, a pak se to najednou vysplha o celkem velky kus vys. Ja sama si obcas rikam, ze se svym gore vkusem jsem jaksi otupela a a prilis velky cynik, ale jak ctu zdejsi hodnoceni, zrejme na tom jeste nejsem tak zle. Nemyslim si, ze by slo v tomhle filmu hlavne o nejaky kreativni pribeh, ale spis o emoce, a kdyz pozorujete miliony lidi, kteri se nemuzou dockat, az si pred nima nekdo vystreli mozek z hlavy, nejde se proste nepozastavit nad tim, ze by se na takovej program v dnesni dobe opravdu spousta lidi divala a pritom by mela pocit, ze je to naprosto v poradku... Neni... Smyslem zivota neni smrt... i kdyz k ni cely zivot smerujeme... ()

tibulo 

všechny recenze uživatele

az som prekvapeny z protichodnych nazorov na tento film. velmi zaujimava tema so skvelymi hereckymi vykonmi a vyslovene som cely film pozeral co prinesie dalsia minuta. zaujimavy koniec a este zaujimavejsia myslienka. pre mna 80% ()

Martin2195 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že sa jedná o drámu, tak podľa mňa tento film príliš dramatický nebol. Od začiatku je úplne jasné ako sa dej bude vyvíjať a viac menej aj to ako film skončí. Pár prekvapení tam síce bolo, no bohužiaľ boli veľmi zle zvládnuté. Žiadne napätie, žiadne budovanie energie, žiadna otázka čo sa stane ďalej. Na všetky otázky, ktoré som počas filmu mal, som dostal odpoveď v rovnaký okamih ako sa naskytli. Celkovo veľmi slabo zvládnutá dráma, herecké výkony na pomerne dobrej úrovni, no samotné prevedenie veľmi slabé. Moje hodnotenie 30%. ()

Reklama

Reklama