Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak reziser Swanberg nevie poriadne sfilmovat ani silnu temu ako Gambling. Jak uz dlhodobo hovorim - kvalitna tema neznamena automaticky kvalitny film : 5 % ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Joe Swanberg ukázal v minulosti solidní potenciál, který se mu ale podařilo výrazněji naplnit až s filmem Win It All. V něm se setkáme s nepříliš objevným příběhem gamblera v potížích, ovšem tuto neoriginalitu vyvažuje snímek typickou Swanbergovskou pohodovou atmosférou a vlídným humorem, se kterým nahlíží i na kritičtější momenty v životě postav. Tentokrát se navíc Swanbergovi podařilo příběh šikovně okořenit napětím, které by se v některých scénách dalo krájet a posouvají celkový zážitek o úroveň výš. Vedle dobrého scénáře a režie film táhne výborný Jake Johnson v hlavní roli a zbytek hereckého pole mu zdatně sekunduje. Win It All je velmi sympatickým malým filmem, který se na tradiční téma dokáže podívat trošku jinýma očima a solidně při tom pobavit. ()

Reklama

CaptainBlaf 

všechny recenze uživatele

Celkově to je takový suchý, neosobní snad až i umělý. Na film s tématikou gamblingu to znatelně strádá napětí, tady to působí tak nějak konstruovaně a očekávaně. Nicméně občas je to vtipný a lepší než drátem do oka.) ()

Reklama

Reklama