Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V americkom mestečku Rosedale sa začína absolútny teror, keď sa v meste objaví brutálny vrah, ktorý postupne vraždí miestnych študentov. Šerif je bezradný, a jediný, kto sa k vrahovi dokázal priblížiť, sú dve dievčatá, ktoré vytvorili projekt Tragedy Girls. Jeho poslaním je na sociálnych sieťach dokumentovať dianie okolo vraha. Táto hra na reportérov je však ohromne nebezpečná. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ve městě Roserade vraždí vrah, který vraždí lidi. Jednoho dne ho unesou dvě holky a vraždí místo něho o vraždách pak založí blog a webovou stránku a profitují na tom. Slušný horor, ale strašně naivní to nikoho nenapadlo, že ty holky ví více než policie a vždy jsou o krok v předu o takovém detailu jako, že ten konec přežijí pouze oni dvě ani nemluvím to by musela být náhoda jak prase. 2 hvězdy za vraždu v posilovně a konec jedna hvězda za film a gore jinak ta maska na konci co má ta černoška se hodně podobá té co mají na sobě lidé v hororech Očista. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V americkom mestečku Rosedale sa začína abolútny teror, keď sa v meste objaví brutálny vrah, ktorý vraždí miestnych študentov jedného po druhom. Miestny šerif je bezradný a jediný, kto sa k vrahovi dokázal priblížiť, sú dve dievčatá, ktoré vytvorili projekt Tragedy Girls. Jeho poslaním je dokumentovať dianie okolo vraha na sociálnych sieťach. Táto hra na reportérov je ale ohromne nebezpečná. - Podarený horor, ktorý má len jediný problém. A to ten, že sa tvári ovela inteligentnejšie, než akým v skutočnosti je. Očakával som velmi kreatívny scenár a zápletku, pretože už vo svojom zaujímavom debute režisér ukázal, že nemieni tvoriť horory, aké už fanúšik žánru videl stokrát. To som aj dostal, ale forma, akou to bolo celé podané, sa mi príliš nepáčila. Casting je podarený a Brianne Hildebrand sa po vynikajúcom výkone v druhej sérii The Exorcist zadarilo aj tu, čo ma teší. Tvorcovia sa našťastie nesnažia skryť to, ktoré horory ich inšpirovali, a pravidelne na ne odkazujú. Režisér v sebe má dosť potenciálu a už tento horor je oproti debutu posunom ďalej aj vďaka známejším menám, ktoré sem pritiahol. V budúcnosti snáď ale vytvorí niečo, čo bude nabité akciou počas celej stopáže, a nie niečo, čo päť minút pôsobí ako špičkový horor a ďalších päť minút ako nezmysel pre unudených tínedžerov. + herec z Dark Was the Night + herečka z Halloween II a 7500 + herečka z The Exorcist ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Komedie odkazující na teenagerovské horory, která dokáže bavit, ale zhusta i nudit. Ve chvíli, kdy začnou holky řádit, je všechno v pořádku a potěší celkem fajn gore. Ale mezičas vyplňující prostor mezi mordy má hodně kolísavou úroveň a chybí mu komediální lehkost. Alespoň že na obě hlavní představitelky se dá koukat a bavila mě zejména Brianna Hildebrand, která mě po Deadpoolovi a Exorcistovi potěšila i tady. Doufám, že tahle holka nezapadne. 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dobrá volba pro hltače hororových (anti-)klišé, parodií a nadsazených béčkových filmů i jejich volných citací to určitě je. Jen je znát, že režisér neměl takové zkušenosti, aby jeho film mohl pokořit hranice žánru. Wes Craven a spol. už to udělal (před více jak dvaceti lety) za něj. A tak se tenhle počin jen letmo dotkne těch nejlepších, přičemž pořád v něčem zaostává. Předně film vůbec není napínavý, prostě ani trochu. To celkem může vadit. Příliš oslavné to není ani s komediální notou. Kdybych měl na starost casting, určitě bych hlavní role nedal Brianně Hildebrand (plešatka z Deadpoola) a Alexandře Shipp. V jejich rolích bych si představoval charismatické herečky. Možná i nějaká známá jména. Ta jsou k mání ve vedlejšácích - Nicky Whelan, Josh Hutcherson a produkující Craig Robinson. Všichni film osvěžili. Určitě lépe se dalo pracovat s postavou zabijáka, kterého holčiny na začátku nápaditě dopadly a zhruba do poloviny filmu věznily. Nejsem určitě sám, koho napadlo, že film v závěru směřoval k velkému masakru na maturitním plese, na který zabiják zavítal. Má radost byla předčasná, neb sami uvidíte, jaký úkrok tvůrci zvolili. Finále by potřebovalo vylepšit. Závislost mladých lidí na společenských médiích zde prosakuje, je jistě alarmujícím jevem, kdo chce, ať se fotí, postuje se na všech těch stupidních sociálních sítích, bloguje, dosahuje slávy za každou cenu, takže to je přidaná hodnota filmu, tedy poukázat na tento jev. A že se ve filmu vraždí středoškoláci i přátelé školy, to už je hororový úděl, který filmu jde. Vraždy jsou celkem neotřelé, krvavě vyvedené. Vizuálně to má dobré provedení. Určitě bych z filmu nedělal mimořádnou senzaci. 8/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Tragedy Girls“ je z mého pohledu zábavný slasher, u něhož možná celkem snadno odhalíte, jak se nakonec vyvine, vyústění pro vás nebude překvapením, ale nic to nemění na tom, že tohle je snímek, u něhož se budete bavit. Přesně to, co se vám snaží dát většina vyvražďovaček, ale v tomhle případě to funguje. A ty dvě holky v hlavní roli jsou prostě skvělé. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama