Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V americkom mestečku Rosedale sa začína absolútny teror, keď sa v meste objaví brutálny vrah, ktorý postupne vraždí miestnych študentov. Šerif je bezradný, a jediný, kto sa k vrahovi dokázal priblížiť, sú dve dievčatá, ktoré vytvorili projekt Tragedy Girls. Jeho poslaním je na sociálnych sieťach dokumentovať dianie okolo vraha. Táto hra na reportérov je však ohromne nebezpečná. (Marceloo)

(více)

Recenze (29)

Lyx 

všechny recenze uživatele

Záživné, svižné, dobre zahrané a aj celkom zaujímavé. Vraždy pekne krvavé a nápadité. Klape to ako hodinky, až na jeden detail. Zbrklý príbeh v podstate o ničom. Nezaujal ma tak, ako by mal. Okrem toho však môžem vytknúť už iba miestami neohrabaný scenár. Rozhodne teda doporučujem "teen" divákom, čo si radi pozrú dve vraždiace tínedžerky. Lepšie tri hviezdy. Moje hodnotenie: 70% ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Alex i Brianna se hlavních rolích zhostili poměrně velmi dobře. Příběh, který vypráví o dvou dívkách které očividně nejsou mentálně úplně v pořádku a požadují pozornost na svém webovém blogu, že jsou schopné kvůli toho samy vraždit. Dokonce i dopadnout vlastního sériového vraha, aby je učil. Je až děsivě zajímavé. Samozřejmě tím, že je to zaměřeno na životy teenegeru na střední škole, může to vypadat v jistých chvílích až moc nadutě. Třeba ten konec? zemřou všichni kromě těch dvou dívek a nikdo nemá podezření, že by to mohly být ony?.. To vážně? ještě když snad museli zjistit že dveře byli řetězem zavřené zvenku? No nevím, ale když pomineme to že jim asi všichni hloupě uvěřili že ty dvě nevině vypadající dívky nemůžou být sériové vražedkyně, je to docela zajímavý film. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Nejhorší oběšení na laně jaké jsem kdy ve filmu viděla... Ty brďo, tak to bylo hodně laciný, i v roce 1960 by to udělali autentičtěji :D no musím se opravdu smát ()

kacir 

všechny recenze uživatele

Názov filmu hovorí za všetko.. Ako horor nič moc ako komédia veľmi slabé... Zbytočnosť, takže raz a dosť. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nelze čekat nic průlomovýho a člověk doufá, že se bude bavit. A já se bavil. Brianna je super cool a oěma hlavním "hrdinkám" to sedlo, jako prdel na hrnec. Klasická ukázka dnešní doby, spojená s vraždama, vtípkama a vším, co k tomu patří. Jak jsem psal, neni to nic průlomovýho, ale svoje si najde asi každej milovník tohohle stylu filmů. Za mě slušný 3* a DOPORUČUJU ()

critique 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná a sympaticky ulítlá komedie, à la mírně slabší Very Bad Things. S hororem to má společného, kromě bizarního námětu, naprosté minimum, ale jako zábavná jednohubka to funguje dobře, i když v závěru tomu trochu došel dech a nápady. ()

Embolo45 

všechny recenze uživatele

No.. ono jako proč ne?? Holky jsou pěkný , nechybí morbidní humor, závěr sice není nijak strhující ,ale co...oddychovka která za tři hvězdy rozhodně stojí ()

d-nao 

všechny recenze uživatele

Logika + uveritelnost pribehu nulova. Cize dve na soc.mediach zavisle teenegerky, chladnokrvne funny vrahyne, to kto moze dat tomuto filmu viac nez jednu * za scenu s cirkularom (zeby vykradacka/inspiracia Tucker&Dale vs. Evil)? ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Neskutečně hloupý film, který snad nikdo nemůže brát vážně. Celý ten neskutečně stupidní scénář, postavy, děj a nakonec i konečné poselství téhle hovadiny koresponduje s dnešní generací žijící svůj život na sociálních sítích. Jedna věc stojí mezi * a odpadem! a to jsou povedené gore scény a pár humorných scén. ()

Reklama

Reklama