Reklama

Reklama

Borkova Show

(pořad)
Reality-TV / Dokumentární / Dobrodružný / Drama / Experimentální / Poetický
Česko, 2013, 20 min

Tvůrci:

Zdeněk Strmiska

Účinkují:

Libor Kovačka (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Seriál Borkova show je kontroverzní pořad o vaření. Prostý brněnský kuchař Borek ukazuje, jak snadné je uvařit základní česká jídla na prostém dvoukoláku. Jednotlivé díly jsou okořeněny o humorné scénky a situace, do kterých se Borek během natáčecího dne dostane, a to vždy bezprostředně a spontánně. Svým osobitým způsobem vaření dokáže zaujmout každého, kdo se nebojí objevit brněnský kulinářský gastro-punk! (patrik92)

(více)

Recenze (15)

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že něco tak autentického, vtipného a upřímného český YouTube nabízí. A uvěřil jsem. Pokud by Borek chtěl, je hvězdou internetu a krásně se tím živí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tomuto pořadu lze vytknout jedinou věc, a to že těch dílů nenatočili alespoň 3x tolik. Osobně se mi více zamlouvala první série, která je správně punková. Představte si Bohuša z Dědictví aneb kurva hoši gutentag, který navíc velmi dobře vaří. Spojení těchto dvou věcí nemohlo dopadnout špatně. Neskutčně feel good záležitost. Nejlepší za mě vždy bylo nakupování surovin. Z toho mi pořádně popraskala bránice. Těším se za pár desítek let na další sérii. [90 %] ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

V některých aspektech naprosto famózní záležitost 😄👍. Resurekce Bohumila Stejskala, autentičnost, hlášky, živelnost, Brno😅... první série je opravdu punk. Druhá série je přeci jen komerčnější 🙂😉. 87%. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Borkovu show nejde popsat, to musíte vidět. Je to pořad o vaření, a není to pořad o vaření. Borek je prostě borec. Šikovnej a vtipnej chlap. Jako zarytý introvert obdivuji jeho lehkost bezprostřední komunikace a absolutní absence studu. Fakt ho žeru. I s tím jeho krásný brněnským přízvukem. Brnu zdar! ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

„Čau, vole! Vítám tě u pořadu Borkova šou.“ Tak těmito slovy začíná kulinářský majstrpís s pořádnou dávkou punku. Libor je sympaťák, který si s ničím (a nikým) nebere servítky a se svérázným humorem (a hlavně s lahváčem v ruce a bezednou zásobou slivovice ve svém polorozpadlém kufru) připravuje v undergroundových kulisách poctivé (převážně) české dlabance na legendárním dvókoláku. Pravda, za ty roky se posunul od totální anarchie k uhlazenému punku… i tak se jedná o zábavnou show, o které si může většina televizních gastronomických pořadů nechat jenom zdát. Borec totiž vařit vážně umí… a stejně dobře umí, bez ostychu, odpalovat pivní vršky do všech světových stran. Nemalý podíl však musí směřovat i na kameru a střih v jedné osobě… fakt šikovná práce, která si taktéž zaslóží pochválit. „Poď, dem!“ ■ AnanAss‘s Score: 8/10 ■ ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Borek je strašný sympoš a borec. A jeho přístup ke kulinářskému pořadu je opravdu jedinečný a kontroverzní zároveň. Hlavně se jeho tvorba odlišuje od těch uhlazených tv pořadů a jde si za svým, což v dnešní době opravdu se tak často nevidí. Ostatně to jde vidět na první tvorbě kdy to opravdu je tzv. na punk. Druhá série už je více seriózní, ale pořád je tam ten jeho rukopis. Hlavně ale on umí vařit a opravdu ten výsledek dycky stojí za to. Kdo má rád vaření a nebojí se kontroverzi, ať určitě vyzkouší. Určitě v tomto případě doporučuju. ()

Pibi(kus) 

všechny recenze uživatele

S napětím vždy čekám na další díl, kde Borek zase něco namrdá do hrnca a pak nasere na talíře. Dvoukoláku zdarec! ()

Maxathor 

všechny recenze uživatele

Nejvíc nejlepší pořad nejen o vaření. Člověk se dozví plno dalších k životu důležitých a podstatných věcí. ()

Reklama

Reklama