Reklama

Reklama

Teror - Série 1 (2018) (série)


Moře, moře, širé moře (S01E09)

(epizoda)
  • USA The C the C the Open C

Obsahy(1)

Naděje přichází v podivných formách a začíná se ukazovat, že muži jsou ochotni řešit otázku svého přežití jak šlechetným, tak děsivým způsobem. (Prime Video)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Som hladný. A chcem žiť." Umierajú dve (resp. tri, ale tá posledná bola dosť vedľajšia, čo je škoda, lebo herec bol super) veľmi sympatické postavy (hoci tá na úplnom konci možno umrie až na začiatku desiatej epizódy...?) a ako to už býva aj v skutočnom živote, najväčšie svine prežívajú a darí sa im. Akurát tá pasca na Croziera mi prišla dosť nanič nakrútená, mal ich všetkých dať postrieľať. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně po hlubokém zklamání z dosavadní adaptace dobrý díl. Drží se relativně knihy, a postavy už jsou takové, jaké mají být. Hlavní trojka (šestka?) výborná. Pochopitelně co dělalo knihu knihou bylo vyprávění střídajícími se postavami, tedy různé subjektivní podání děje. Což chybí tragicky - doufal jsem, že na tom bude seriál aspoň trochu postavený - a ono je to úplně zrušeno. Krom toho mysteriozní linka nulová, škoda, tak dlouhá adaptace a takové mlácení prázdné slámy. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Umřu, ale chci aspoň 40 vidliček a nožů, kterými se obalím a budu čekat až přijde . ou jeee . Jinak stále ta samá písnička, vyšší hodnocení jen díky postupujícímu rozkladu posádky - duševnímu i tělesnému. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno zatiaľ tá najlepšia epizóda. A to paradoxne najmä vďaka faktu, že absentuje akákoľvek akcia a k slovu sa dostáva psychológia a sme svedkami osobných tragédií, ktoré jednoducho po tak dlhom čase v tejto "turistickej" destinácií raz prísť museli. Všetci herci sa vytiahli,scenár im dal k tomu, nechcem priamo povedať že konečne, priestor. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S radostí konstatuji, že se po minulém zklamání opět vrátila atmosféra, Brutus šel do sebe, takže se z nejprotivnějšího blba nakonec vyklubala jedna z nejsympatičtějších postav, ale o nejsilnější momenty se opět postaral největší záporák seriálu (ne, opravdu nemám na mysli tunbaka). ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým v Angicku sa chystá záchranná misia na podnet manželky kapitána Francisa, v Hickeyho skupine sa posádka uchýli ku kanibalizmu, ku ktorému je prinútený aj Dr.Goodsir, naproti tomu skupina kapitána Croziera sužuje podvýživa a členovia umierajú, medzi inými aj Fitzjames. Blankyho nohu zožiera gangréna a preto sa rozhodne v ústraní počkať na Tuunbaqa. Hickeyho muži nachystajú na kapitána Croziera pascu. Atmosféru seriálu stále udržuje ich bezvýchodsková situácia, avšak epizóda bola akosi pridlhá. ()

Reklama

Reklama