Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dávný příběh nabízí vysvětlení současného zla, které pronásleduje bývalé obyvatele Terminal Islandu. Chester se vrací domů ke své rodině. Henry a Asako jsou nuceni k těžkému rozhodnutí. (Prime Video)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část šesté epizody byla vysvětlující a vnesla jasno do některých, zatím nejasných, záležitostí. Tato pasáž byla pro příběh podstatná, i když se mi jednu chvíli už trochu vlekla. Druhá část už se mi zdála být o něco horší a jsem si jistý, že kdyby Chester/ Taizó mluvil s panem Nakajamou takovýmto způsobem před nástupem do tábora, proplesknutí makrelou by ho neminulo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodný flashback nám prezradí, kto respektíve čo teraz Chestera prenasleduje a z akého dôvodu. Chester vracia do tábora, kedže jeho služba vlasti skončila zo zdravotných dôvodov. Od otca a mamy s dozvedá nielen to, že Luz odišla ale aj to kto je Tazio a prečo ho duch, ktorý ho prenasleduje stále hľadá...Nádherné prostredie japonského "neba" a dôležité momenty, ktoré dej posunuli podstatne vpred a mnohé veci vysvetlili. ()

Reklama

Galerie (25)

Reklama

Reklama