Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nakayamovi jsou rozděleni. Chester za každou cenu hledá člověka, o kterém je přesvědčen, že mu pomůže. Vzpoura v komunitě přinutí Amy jednat, ačkoliv váhá mezi tím, co jí je přikázáno a tím, co je správné. (Prime Video)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud nepočítám Frankensteinovu nevěstu (tedy nevěstu monstra, které Viktor stvořil) z úvodu epizody, byla to vcelku nudná záležitost. Což o to, ono se sice i něco dělo, jenže celému dílu chyběla atmosféra i napětí, k postavám, které tentokrát seriál opustily, jsem si ani nemohl vytvořit nějaký vztah, takže mi byl jejich osud celkem volný, a aby se situace zlepšila, chtělo by to horor. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chesterovi sa podarí utiecť počas jeho prevozu do prísnejšie stráženého tábora potom, ako ho tam dá previesť Bowman po Chesterovom pokuse o útek, pretože je sklamaný že jeho listy Luz nečíta a poslala mu ich naspäť. Navštívi ju a spolu sa rozhodnú ísť za jej babičkou do Nového Mexika. Duch najprv ovládne šéfa tábora Bowmana, kde prepukne epidémia a neskôr sa mu podarí ovládnuť aj Luzinho otca a tak sa dozvie, kam sa Luz s Chesterom vybrali... ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama