Reklama

Reklama

Teror

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2019), 14 h 59 min (Minutáž: 40–55 min)

Předloha:

Dan Simmons (kniha)

Hrají:

Jared Harris, Ciarán Hinds, Anthony Flanagan, Declan Hannigan, Matthew McNulty, Tobias Menzies, Adam Nagaitis, Nive Nielsen, Alistair Petrie, Paul Ready (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Natočeno na základě skutečné události, The Terror, film výkonných producentů Ridleyho Scotta, Davida Kajganiche a Soo Hugh bere diváky na trýznivou cestu. Příběh se odvíjí od riskantní plavby Královského loďstva neprobádaným územím, jehož cílem je objevit Severozápadní průplav. Zrádné podmínky, omezené prostředky, tenčící se naděje a strach z neznáma. Tomu všemu musí čelit posádka, zahnaná na pokraj záhuby. Zmrzlá a osamocená uvízne na konci světa. The Terror klade důraz na všechno, co se může nešťastně zvrtnout v případě, že skupina mužů ztrácející veškerou naději na přežití, nezápasí jen s přírodními živly, ale její členové bojují i jeden s druhým. (AMC Czech)

(více)

Recenze uživatele Lischai k tomuto seriálu (2)

Teror (2018) 

První dva díly byly super: zamrzlé lodi, týpek se spouští někam pod hladinu, divné šílenství a napětí mezi důstojníky. Paráda. Ale pak nějak spadne řemen. Chodí se po lodi, nic se neděje, občas zmizí náhodný námořník #56, ale k ničemu to dramaticky nevede, protože jich je tam ještě spousta. Žádná nečekaná objevení nebo zvraty se nekonají, pokud se výjimečně děje něco jako zvrat v zápletce, většinou ho tipnete dva díly s předstihem. Zajímavé a emoční je to pak zase až v posledním díle. Kdyby to sestříhali na polovinu, byl by to super seroš, ale v těch desíti dílech je to takové řídké. ()

Potrestán, jako chlapec (2018) (S01E04) 

Když jsem byl kluk, tak se každý díl seriálu něco stalo. MacGyver řešil případ, poznal nějakou paní, dostal se do úzkých, na konci z toho těsně vyváznul a paní mu dala pusu. Super. Něco jsem s ním za těch 40 minut zažil. Terror začíná trpět bohužel nemocí moderních seriálů s pevným obloukem přes sérii: a sice, že se tam nic zásadního nědeje. Postavy si něco říkají, víc je poznáme, děj se někam kousííínek posune, ale nic zásadního. Další díl si chci pustit ne protože bych byl napjatý, ale protože jsem naštvaný, jak velké houby se vlastně stalo ten minulý. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Seriálový Terror se přesune do války

Seriálový Terror se přesune do války

24.06.2018

AMC oznámilo prodloužení kritiky uznávané novinky The Terror, která se stala druhým nejsledovanějším dramatem letošní seriálové sezóny. Zatímco první řada byla přímou adaptací stejnojmenné knihy Dana… (více)

The Terror: seriál Riddleyho Scotta na AMC

The Terror: seriál Riddleyho Scotta na AMC

26.03.2018

Jste fanoušky děsivých příběhů, ze kterých doslova mrazí v zádech? Tak to si na konci března nenechte ujít premiéru nového seriálu The Terror, při jehož natáčení se nechal režisér Ridley Scott… (více)

Reklama

Reklama