Reklama

Reklama

Teror

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2019), 14 h 59 min (Minutáž: 40–55 min)

Předloha:

Dan Simmons (kniha)

Hrají:

Jared Harris, Ciarán Hinds, Anthony Flanagan, Declan Hannigan, Matthew McNulty, Tobias Menzies, Adam Nagaitis, Nive Nielsen, Alistair Petrie, Paul Ready (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Natočeno na základě skutečné události, The Terror, film výkonných producentů Ridleyho Scotta, Davida Kajganiche a Soo Hugh bere diváky na trýznivou cestu. Příběh se odvíjí od riskantní plavby Královského loďstva neprobádaným územím, jehož cílem je objevit Severozápadní průplav. Zrádné podmínky, omezené prostředky, tenčící se naděje a strach z neznáma. Tomu všemu musí čelit posádka, zahnaná na pokraj záhuby. Zmrzlá a osamocená uvízne na konci světa. The Terror klade důraz na všechno, co se může nešťastně zvrtnout v případě, že skupina mužů ztrácející veškerou naději na přežití, nezápasí jen s přírodními živly, ale její členové bojují i jeden s druhým. (AMC Czech)

(více)

Recenze uživatele italka63 k tomuto seriálu (8)

Vabank (2018) (S01E01) 

Zdá se, že seriál má dost vysoké ambice, jen tak dál, rozhodně zajímavé téma a mám jen malou výtku, musíte nevnímat, že postavám nejde pára od úst. Zkrátka, nemůžete chtít všechno. ()

Gore (2018) (S01E02) 

Jo jo, přitvrdilo a bude to super. Nikdy bych se dobrovolně nevydala na výpravu do zimy, ale tahle expedice pro poznání a pro královnu, ta bude zajímavá. ()

Žebřík (2018) (S01E03) 

Souhlasím s uživatelem tron, proč tak brzy? Uvidíme, co nám to přinese v budoucnu. ()

Potrestán, jako chlapec (2018) (S01E04) 

Malinko zklamání, ale já věřím, že se opět posuneme. Určitě atmosféra houstne. A oceňuji výstup manželky zemřelého kapitána, vysvětlila to pánům Angličanům dokonale a s grácií. ()

Tratoliště (2018) (S01E05) 

A začíná přituhovat, pěkně v minus padesáti, dost dobrý... ()

Hrozivá večeře (2018) (S01E07) 

Pořád jsem si říkala, že je to utajený psychouš...a jo! ()

Rozdělení (2018) (S01E08) 

Skvělá režie a důkladná probírka protagonistů. Hlad, mizérie, to špatné leze logicky z lidí na povrch. A společný, silný nepřítel... ()

Už nejsme (2018) (S01E10) 

Závěr seriálu byl mazec jako hrom, Jared Harris skvělý, tak trochu pro otrlé povahy. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Seriálový Terror se přesune do války

Seriálový Terror se přesune do války

24.06.2018

AMC oznámilo prodloužení kritiky uznávané novinky The Terror, která se stala druhým nejsledovanějším dramatem letošní seriálové sezóny. Zatímco první řada byla přímou adaptací stejnojmenné knihy Dana… (více)

The Terror: seriál Riddleyho Scotta na AMC

The Terror: seriál Riddleyho Scotta na AMC

26.03.2018

Jste fanoušky děsivých příběhů, ze kterých doslova mrazí v zádech? Tak to si na konci března nenechte ujít premiéru nového seriálu The Terror, při jehož natáčení se nechal režisér Ridley Scott… (více)

Reklama

Reklama