Reklama

Reklama

Devítiletý Sheldon Cooper je malý genius a v životě to nemá lehké. Sestru Missy štve, starší bratr Georgie ho přímo nenávidí a jeho otec někdy bývá na rozpacích, jak se k němu má chovat. Ale maminka ho bezvýhradně miluje. Hned první den školy Sheldon naštve spolužáky, protože jim vytkne, že porušují pravidla vzhledu a odívání. Pak znechutí všechny učitele, když odhalí jejich slabiny. Pouze učitelka hudební výchovy s úžasem zjistí, že má absolutní sluch. Škola by se ho nejraději zbavila, ale rodiče nemají jinou volbu, na soukromou školu nemají peníze. (TV Nova)

(více)

Recenze (43)

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teorie velkého třesku je těžká kultovka a srdcovka, která ovšem od deváté série padá především díky naprostému zevšednění Sheldona, ze kterého se stává obyčejný šukač a všechny jeho aspekty jeho osobního kreténství ustupují na popud podřízení se všeobecným společenským konvencím a v desáté sérii je už všechno definitivně pryč. Proto jsem se i na tenhle hokus pokus těšil a upřímně, když sem slyšel Parsonse jako vypravěče a na pozadí slyšel Walk of Life od Dire Straits zaplesalo mě srdce. Na rozjezd je to možná vlažnější ale to byl Big Bang kdysi taky, je to pilot, je svěží, zábavný, herci v hlavních rolích jsou skvělý a hlavně Sheldonův bratr je perfektní. Start skvělej a tohle vlažný přijetí je blbost. Těšim se na celou sérii, bavilo. 70%. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Mechanická replikace Sheldonova psychologického profilu do dětského těla vyústila v očekávané fiasko. Divím se, že celý projekt nebyl zrušen bezprostředně po testovací projekci, jelikož údajné hrobové ticho, rozprostírající se kinosálem, rozhodně nevěstilo nic dobrého. Životní trampoty malého autisty vzbuzují především lítost a pilotní díl tohoto domněle komediálního seriálu nedokáže na tváři náročného diváka vyloudit byť jen jediný náznak úsměvu. ()

Reklama

bowow odpad!

všechny recenze uživatele

Prequel TBBT, ale to vsichni vime. Ze je Sheldon svuj taky vime. Ze byl svuj uz i jako dite je nam tez jasne. Takze co zbyva? No hromada volneho casu, ktery budto budem venovat tomuhle zbytecnemu serialu, ve kterem se temer nic nedeje a i to, co se deje, neni originalni ani vtipne, nebo budem hackovat. Rikam si, ze zlutomodra kombinace saly by mohla byt celkem fajn... Tak cau. ()

MrakyMraky 

všechny recenze uživatele

Jediné spojení s TBBT je hlas a vysvětlování velkého Sheldona, co mne občas dost ruší, ale asi je to nutnost. Jinak je to komedie o ůplně něčem jiném než TBBT a mně se líbí. Dobré dětské hlášky, dobré dospělé hlášky zapadá to. Trochu v duchu seriálu Malcom In The Middle s o mnohem víc chytřejším klukem. Malý Sheldom vzhledem a slušňáctvím vypadá jako syn Toma Cruise, což je celkem zajímavý paradox. Matku Sheldona hraje dcera herečky, která hrála matku velkého Sheldona. Není to ideální, protože to někdy vypadá, že přehrává a je těžko říct, jestli je to jen dojem, protože jinde v TV čí filmu tahle herečka tolik vidět není. Dá se na díly dívat náhodně a na přeskáčku, každý je ucelený. Těším se vždy na další. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zoznamujeme sa s rodinou Sheldona Coopera, ktorý je na svoj vek nadprirodzene inteligentný chlapec. Jeho pobožná matka je v interakcií so sarkastickým otcom. Mladšia sestra s nenormálnym sociálnym cítením a hlúpy brat, ktorý musí prežiť prítomnosť svojho 9 ročného brata na strednej škole. Prevedenie: Už od úvodu je jasné, že to nebude mať taký ťah na bránu ako TBBT. Nejde vyslovene o komediálny seriál ale bude sa niesť v duchu mravných princípov a hlavým lákadlom v ňom bude excentrický malý Sheldon. 65% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Píseň hrající na fotbalovém tréninku je „Nothin 'But A Good Time“ od kapely Poison. (G....)

Reklama

Reklama