Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 1 (2017) (série)


Rakety, komunisté a Deweyova desetinná soustava (S01E02)

(epizoda)
  • USA Rockets, Communist, and the Dewey Decimal System

Sheldon chce udělat mámě radost, a tak si pomocí technik ze vztahové příručky pokusí najít přítele. (Netflix)

Recenze (19)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád z toho mám pocit určité zbytečnosti, pořád je to místy nuda, ale tentokrát jsem se u toho celkem slušně bavil a kdyby se celý Malý Sheldon držel minimálně na téhle úrovni, tak by to nemuselo být špatné. Svůj primární účel tahle epizoda splnila, ale vyšší hodnocení dávat nebudu - jak sleduju ty britské sitcomy, čím dál tím víc vidím, jak skvěle dokáží ty zápletky vypointovat. Zatímco tady to ve finále vyšumí kamsi do ztracena a zůstane to nevyužité... Lepší 3* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem kdysi slyšel, jak si chtěl Sheldon koupit Plutonium, tak jsem přesně řikal ''pičo, to by byl skvělej flashback do minulosti''. Děkuji tvůrcům, že je napadlo to samé. Laťka stejně vysoko jako u pilotu, stále baví, jen tak dál. 70%. ()

Reklama

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Z tohto asi nevznikne megaúspešný sitcom. Aj keď to celé pôsobí hrozne sympaticky, je to až príliš light. Sheldon je v podstate milý chlapček až na to, že je pekelne inteligentný. Len si spomeňte čo stváral dospelý Sheldon, v začiatkoch seriálu tbbt. Porovnajte to s young Sheldonom a uvidíte ten epický rozdiel. Zatiaľ neviem o čo tvorcom ide, pretože Sheldon zažil všetko zaujímavé vo veku 30 rokov. Podľa toho čo odznelo v tbbt, sa detstve dosť trápil a zároveň trápil všetkých okolo seba. Možno by z toho bola slušná komédia, avšak seriál, no neviem zatiaĽ to vyzerá na fiasko. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sheldonova matka je smutná, že si nevie nájsť priateľov a tak sa o to malý génius pokúša cez to jediné čomu rozumie cez knihy. Našťastie na škole sa potuluje ešte jeden pošuk, ktorý má podobné záľuby. Prevedenie: Humor opäť na didaktickej úrovni a najviac ma paradoxne bavila Missy. Finálna scéna, ktorá mala sequel v TBBT sa mohla využiť lepšie ale aj tak pobavila. Určite lepšie ako pilot ale chýba tomu ešte nijaká postava, ktorá by tomu dala gule. 79% ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Missy je svá. Jeho bratr je svůj. Otec je zoufalý, a matka mu drží palce. Jen Sheldon to drží na vyšší úrovni, kterou nikdo v okolí nestíhá. Hlášky, dialogy, scény, a super humor, kterému každý nerozumí. Stejně jako TVT. Chodit na střední v 9 letech, to je jízda. Poznámka: Počkejte si na poslední scénu. 😄 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Georgie mladší při večeři zmíní film Rambo (1982). (G....)

Reklama

Reklama