Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 1 (2017) (série)


Orlí pírko, fazolový lusk a folkový šlágr (S01E10)

(epizoda)
  • USA An Eagle Feather, a String Bean, and an Eskimo

Sheldon zamíří na pohovor na dallaskou školu pro nadané děti. Rodině doma malý génius hodně chybí. (Netflix)

Recenze (12)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Riaditeľ školy je toho názoru, že Sheldona už nemajú čo naučiť a odporučí rodičom špeciálnu školu pre nadané deti. Čo sa zo začiatku javí ako dokonalý plán sa razom mení na emočnú krízu a nie iba pre malého génia. Prevedenie: Humor na ústupe pred emóciami ale niekedy mi to až tak neprekáža ak je to dávkované v rozumnom pomere. 91% ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náhodou jsem tento díl viděl dneska v TV. Nepřišlo mi na něm nic extra zajímavého. Vtipný to moc není, herecký výkony ok. Určitě tomuto seriálu, v této době super seriálů všude okolo, šanci v nejbližší době nedám. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

velká prča :-))) ... P.S.: fakt dal někdo tomuto seriálu odpad ? Onehdá jsem narazila na horor, ve kterém úchyl sešil lidi k sobě jako lidskou stonožku. A té nechutnosti někteří dali 4 hvězdy. Děsí mě, že ty lidi třeba někde potkávám a netuším to ... snad nenosí s sebou šitíčko. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poznámka: Tento díl je velmi dojemný, humor jde stranou, i když je tu také. Ty rodinné vztahy mezi Missy a Sheldonem, je tam ta sourozenecká láska cítit. 👍 Pěkný a milý díl o tom, jak jde Sheldon na školu pro nadané. Kdo by si myslel, že jim bude chybět. A Missy je zde úžasná. Poznámka: Učitelé jsou na konci super. Skvělá taktika. 😄 ()

Reklama

Reklama