Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 1 (2017) (série)


Dolomit, jablíčko a záhadná žena (S01E15)

(epizoda)
  • USA Dolomite, Apple Slices, and a Mystery Woman

Sheldon se skamarádí se studentkou vyššího ročníku a objeví nový vědní obor. Georgeovi a Mary ale není jeho čilý společenský život příliš po chuti. (Netflix)

Recenze (9)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sheldon a Tham v knižnici stretnú dievča, ktoré má záujem o vedu ale nemá záujem o chalanov. Sheldona zničí keď zistí, že ho nová kamarátka berie iba ako decko. Prevedenie: Až na vhodne zvolený hudobný podmaz bola časť celkom nudná a z prvej interakcie s nenávidenou geológiou sa dalo dostať viac. Ako aj z prvej dievčenskej interakcie. 75% ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejlepší díl, co si pamatuji. Hrozně mě bavil (narozdíl od předchozího) a zasmál jsem se. Slečna by se ještě někdy mohla objevit, fakt mi sedla. Škoda, že není v seriálu napevno..Ale hezky to s tou Geologií uvedli. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • V 7. minutě hraje „I Wanna Rock“ od Twisted Sister a když Sheldon (Iain Armitage) uklízí, hraje „We're Not Gonna Take It“ také od Twisted Sister. (SONY_)
  • Předtím, než jde Sheldon (Iain Armitage) uklízet, tak si nasazuje rukavice. Když si rukavici nasazuje na levou ruku, tak na pravé ruce již rukavici má, ale v dalším záběru ji na pravou ruku teprve nasazuje a na levé ruce rukavice již není. Tyto záběry jsou tedy prohozené. (SONY_)

Reklama

Reklama