Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 1 (2017) (série)


Matka, dítě a pozadí modrého ničemy (S01E18)

(epizoda)
  • USA A Mother, a Child and a Blue Man's Backside

Mary zakáže Sheldonovi číst dospělácké komiksy. Sheldon proto dojde k závěru, že je na čase vymanit se z mámina područí. (Netflix)

Recenze (10)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdo tu napsal "Ta matka je nesnesitelná kravka" a já bych oponoval tím, že Zoe Perry je tak dobrá ve své roli, že svojí mateřskou láskyplnou zaníceností, dokáže vzbudit u puberťáků nenávist :) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sheldonova matka sa dozvedá čo vlastne jej syn číta a rozhodne sa s tým seknúť. To v Shedlonovi vyvolá krízu identity ale nakoniec sa rozhodne, že svojich rodičov aj napriek všetkému potrebuje, hlavne v období zúriacich tornád. Prevedenie: Moralizujúca časť kde je humor na ústupe. Ale aj také v tomto seriály musia byť. 70% ()

rashaverak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomerne nudna epizoda, ac chvilemi dosti nasiraci. Postava matky je vykreslena jako nesnesitelna kravka, jelikoz bytostne nesnasim nabozenske fanatiky, opravdu slozite se mi rozdychava. Herecka ji ovsem hraje paradne. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl je hlavně v závěru spíše dramatický než vtipný, ale oceňuji, s jakou noblesou dokážou autoři k dramatičnosti přejít. :) Nicméně hlavní téma Sheldona jako dospělého a hledání soběstačnosti taky silné téma, které lomcuje s Sheldonovou matkou mezi mateřskými city a náboženskou zaslepeností (a nenávistí k neduchovním hodnotám). ()

Reklama

Reklama