Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 2 (2018) (série)


8-bitová princezna a génius na píchlá kola (S02E08)

(epizoda)
  • Česko Osmibitová princezna a génius na píchlá kola (více)

Babča pořídí Sheldonovi jeho první videohru, která je oba úplně pohltí. Georgie najde společnou řeč s Herschelem z autodílny a táta George trochu žárlí. (Netflix)

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Babka vyhrá video hru a Sheldon s ňou postupne prepadajú závislosti. Georgie zas prepadne láske k pneumatikám ale fláka futbal čo sa nepáči jeho otcovi. Prevedenie: Retro spomienky aj na moje začiatky s hrami na mňa pôsobili príjemne nostalgicky. navyše druhá dejová linka s Georgiem ma tiež veľmi bavila tak dávam plný počet. 90% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I've fought many digital battles in my life, but none are as memorable as this first one with my meemaw. By handing me the controller, she was telling me she believed in me. That inside my small, fragile frame beat the heart of a hero." ()

Eraya13 

všechny recenze uživatele

Většinou když jde o jednotlivé epizody nějakého seriálu, zdržím se komentáře a nemám potřebu se nijak vyjádřit. U tohohle dílu to bylo jiné, protože jsem se neskutečně bavila. Nebylo to úplně smíchem, ale spíše nadšením. Babička Sheldona vyhraje konzoli, což je sen asi každého dítěte v té době. (Řekla bych, že i teď by každý za takovou výhru jásal). Sheldon podezřívavě odsuzuje hry, ale poté je s babičkou začnou hrát a on tomu propadne. Nejlepší scénka byla, jak u ní doma hráli a byl čas večere, a tak spolu si čorli talíře a běželi k ní přes ulici domů, aby to měli u TV :D. Ještě musím dodat, že jsem dnes večer byla docela mrzutá, ale tohle mi náladu zpravilo. To, jak spolu hráli hry a bavili se, mi vykouzlilo úsměv na tváři. Tuhle epizodu jen tak něco nepřekoná :). ()

Reklama

Reklama