Reklama

Reklama

Sheldon udělá z nicnetušící Missy pokusného králíka a Georgie začne s Mary studovat Bibli, aby mohl být s Veronicou, do které se zabouchnul. (Netflix)

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Georgie si povedal, že sa stane silným veriacim ale iba aby sa dostal bližšie k Veronike. Mama jeho chovanie odsudzuje. Sheldon sa snaží po vzore učenia opíc naučiť niečo svoju mladšiu sestru. Prevedenie: Georgieho precitnutie vo viere je úžasne vtipné. Úplne zatieňuje Sheldona, ktorého príbeh sa tak stáva iba druhoradým gagom s Alfom. 91% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"And now, why don't we take a moment to pray, keeping in mind that our prayers should not be for our own benefit, but for our family, friends, fellow Texans, Americans of all races and religions and the world. Well, most of the world. Y'all know what countries to pick." ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon dělá pozoruhodné pokusy na své sestře, přitom se dovídáme něco o filozofii učení třeba od Sókrata a Georgie dělá všechno možné, aby se sblížil s Veronikou, že se až dává na "scestí" víry a místy dost dobře trollí vlastní matku. :D :) ()

Reklama

Reklama