Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 2 (2018) (série)


Nabídka k sňatku a kříž z dřívek od nanuků (S02E20)

(epizoda)
  • USA A Proposal and a Popsicle Stick Cross

Veronica bude pár dní bydlet u Cooperů a Georgie nemůže uvěřit svému štěstí. Babča a doktor Sturgis slaví první výročí. (Netflix)

Recenze (7)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Matka pozve Georgieho lásku k nim nachvíľu bývať a to z neho urobí nového, galantného človeka. Vzťah babky a profesora prechádza krízou pri ich prvom výročí. Prevedenie: Paradoxom tohto seriálu je, že najzábavnejšie a najpútavejšie časti sú tie, kde Sheldon hrá iba druhé husle. Aj napriek tomu, že je zaujímavý tak ma viac bavia osudy členov jeho rodiny. 91% ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák doktor Sturgis teda.. ale je to pochopitelné. :) Veronica se zabydluje u Cooperů a zdá se, že Georgie by pomalu přece jen mohl dosáhnout svého cíle. :) Díl vtipný, ale průměrný. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Georgie má (narozeniny?). 😄 Georgie uklízí, Georgie se zbláznil. (Do Veroniky, samozřejmě.) Georgie je jako jiný člověk. Chudák Veronika, ale ne kvůli Georgimu. Ten se naopak ukázal jako Gentleman. 👍 Myslím, že Veronika se zamilovala. 👍 Sheldon je opět otravný. Otec Georgiho jako fotbalový trenér, se bude Veronice hodit. ()

Reklama

Reklama