Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 3

(série)
USA, (2019–2020), 6 h 51 min (Minutáž: 19–21 min)

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Raegan Revord, Montana Jordan, Jim Parsons (vypravěč), Chelsea Rae Bernier, Carlease Burke, Joe Howard, Carol Mansell (více)
(další profese)

Epizody(21)

Obsahy(1)

Sheldon hledá nové výzvy, které by uspokojily jeho intelektuální nároky. Ocitá se uprostřed internetové války, krotí nezdravou posedlost a dělá přípravy do budoucna. (Netflix)

Recenze (11)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je super, že i třetí série si stále drží tu kvalitu. Je to vtipné a vyvážené. Některé díly se věnují jen Sheldonovi a některé zase jiným rodinným příslušníkům a Sheldon je zde jako vedlejší postava, ale neuškodí to. Je to naopak lepší a zajímavější. Je ale škoda, že v téhle sérii už se nachází pár těch prázdnějších a nudnějších dílů, tak doufejme, že to jen byl menší zkrat u scénáristů a další série bude stejně dobrá, nebo i lepší. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The "Hot Beverage of Comfort" would become my go-to method of dealing with someone in emotional distress. And it always worked. Except when my wife was in labor, where it was suggested I throw it in my own face. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to pád na hubu, ale propad to je. Vtipy mi buď zevšedněly, nebo jich tam je podstatně míň, než v prvních dvou řadách. Hlavně mi ale začala vadit ta hyperafektovaná máma a spiťar táta hlavně skrz to, jak věčně hejtuje staršího bráchu. Takhle se k dětem nechová- ani ze srandy. Naopak, tohle srandu zabíjí. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla opravdu dobrá. Ze seriálu, který slouží jenom, jako vtipný prequel k Teorii, udělal takové "klasické" drama comedy americké rodiny. 3. série jde v hodně podobném duchu a tady musím říct, že se tvůrci chytili té správné cesty. Vtipy mi zde přišli zase o něco lepší a dovolím si říct, že na to, že když sleduji jakýkoliv seriál sám, tak u něho neprojevuji moc emocí. Tady jsem se přistihl i přitom, kdy jsem se smál nahlas a nebo měl dokonce i slzy na krajíčku. Postavy se nám tu vyvíjejí. Missy začala hrát Baseball, Georgie měl brigádu u Dalea. To, co mě ale mile překvapilo byli díly, kdy se s komedií šlo pryč a seriál se začal brát vážně. U jiných by to skončilo katastrofou, ale tady to fungovalo sakra dobře. Scény, kde Connie mluví ke svému mrtvému manželovi a nebo, když se rodiče Sheldona v posledním díle hádají o univerzitě. Takové scény mě chytli za srdce a když Sheldon v posledním díle šel v jedné scéně s tátou, měl jsem slzy v očích. Perfektní scénář, hudba a herecké výkony. Přesto, že tu až na pár tváří nikoho moc neznám, odvádějí minimálně výbornou práci. zasložených 5. Seriál je zatím ještě lepší, než si ho pamatuju. Je hezké, že se z obyčejné komedie stalo i něco víc. Přece jenom, když je seriál pojmenován po Sheldonovi a jsou tu chvíle, kdy mi části s ním vadily, protože zdržovali příběh jiného člena rodiny o něčem vypovídá. ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nestihl dotočit poslední díl série, jinak třetí série zatím asi nejlepší ze všech. Snad to scénáristům vydrží. 85%. PS: Doufám, že už rozseknou tu nedořešenou věc mezi Georgiem a Veronicou.( ͡° ͜ʖ ͡°) ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další milá série s občasnými narážkami na pozdější TBBT a formování Sheldonovy osobnosti, ale ne jen. :) Občas už byl trochu otravný opakující se fanatismus matky, ale za to stoupá obdiv k jejímu muži, který s ní dokáže přes její nedokonalosti vydržet. ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Když se chci odreagovat a pobavit, tak si pouštím Malého Sheldona.  Baví mne stejně  jako mne bavil ten velký. Co se týče třetí série tak mne nejvíc baví babča, ale zbytek rodiny je taky skvělej ()

Archvile 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S03E06 Parazol a setsakra trefa S03E07 Orangutan bornejský a kultura podněcující S03E08 Hřích lakomství a Chimichanga u Chi-chi S03E13 Smlouvy, pravidla a ždibec prasečího mozečku S03E17 Akademický přečin a romantičtější Taco Bell S03E18 Naražená žebra a detektor duchů z krabice lupínků S03E19 Dům na prodej a vážné ženské záležitosti S03E20 Mléčný zub a egyptský bůh vědění S03E21 Schovaný dopis a běžné kolečko zpracovaného masa ()

Reklama

Reklama