Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sheldon předstírá, že je nemocný, aby se ve škole vyhnul plavecké zkoušce, a dr. Sturgis špehuje babčina nového přítele. (HBO Europe)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"In many ways, a high school is like an academic house of horrors. There's the cafeteria, which when even freshly cleaned, maintains a subtle aroma of tater tots and throw-up. The schoolyard, where one is exposed to bullying by delinquents and attacks from above by eye-pecking demons. But all of these pale in comparison to the most horrific location of all. A place teeming with the sweat and secretions from hundreds of unwashed bodies. The swimming pool." ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Shedlon predstiera chorobu aby sa vyhol plaveckej skúške. Nakoniec sa rozhodne mame povedať pravdu ale pred tým nakazí celé mesto chrípkou. Dr. Sturgis sa rozhodne špehovať Connienho nového nápadníka a je pri tom dosť neobratný. Prevedenie: Je to definitívne istí postava Profesora mi lezie na nervy a nebyť jeho stupídnej dejovej linky asi by som siahol aj po lepšom hodnotení. 65% ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem asi jen useknutou část dílu, ale podle popisu vidím, že to gró se v něm odehrálo. Nicméně mi to přišlo takové nijaké. :/ Snad jen záblesk hrdinství Batmana stál za to. :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama