Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 1

(série)
USA, (2017–2018), 7 h 22 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Iain Armitage, Lance Barber, Doc Farrow, Montana Jordan, Rex Linn, Valerie Mahaffey, Zoe Perry, Danielle Pinnock, Raegan Revord, Brian Stepanek, Melissa Tang (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (22)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série překvapila, čekala jsem opravdu hloupost a ne takový povedený sitcom. Iain Armitage je skvělý v roli malého Sheldona, ale největší radost mi dělá jeho seriálová máma. Jsem ráda, že Zore kývla na to, hrát mladší verzi svojí reálné matky Laurie. Mojí nejoblíbenější postavou je ale bez pochyb babička, má nejlepší hlášky. ()

Kvajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po absolutně vyčpělé a ke konci nudně nezajímavé Teorii velkého třesku vznikl prequel Malý Sheldon. První série se rozhodla jít cestou ne statické kamery, ale spíše cestou povětšinou zajímavých interiérů či exteriérů, pohybu kamery a zbavila se tak otravné osamocené scény z obýváku v TBBT. V každém díle se povaluje několik eastereggů a pomrknutí na Sheldonův život v TBBT, což fanoušky jistě potěší. Většina herců je ok až nadprůměrná, bohužel pro mě se dost ztrácí představitel mladého Sheldona. Snad se další série vyhrabe ze stereotypu a náznaku nudy, který se linul skrze pár posledních epizod. ()

Reklama

tomindel 

všechny recenze uživatele

Prvá séria zámnou . Žeriem to všetkými desiatimi . Není to ako TBBT. Ale je to veľmi dobre malý Sheldon je úžasný jeho rodina tak tiež "babča" druhá najlepšia postava s seriáli . Jej hlášky sú veľmi vydarené . Dúfam že bude aspoň 10 sérii celé Sheldnove dospievanie a puberta to bude nálož . Zatiaľ som veľmi spokojný ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malý Sheldon je prequel k už tak skvělému sitcomu Teorie velkého třesku. Překonat ho se seriál ale vůbec nesnaží. Spíše je to takový doplněk, který vlastně funguje sám o sobě dobře. Vracíme se do ranných let Sheldonova života, když ještě žil v Texasu se svou rodinou. Úplně zbytečný prequel ale příjemně překvapil a fakt mě dost zaujal. Jak už retro vizuálem, které se opravdu povedlo, až po postavy, které mají svůj účel. Malý Sheldon se zkrátka povedl. Jsem zvědav, jestli si kvalitu udrží i další série. ()

Volpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii můžu říct, že Sheldon show trpí především strašnou nevyvážeností. Hlavní postava prostě nemá rovnocenné protihráče, tak jako tomu bylo v Teorii. Přemíra scén se Sheldonem má pak za následek, že už se mu nesmějete. ale začíná vás pomalu štvát. Ke konci řady tomu dávají naději Missy a doktor Sturgis, takže zkusím ještě dál... ()

Galerie (239)

Zajímavosti (45)

  • Zatímco je Sheldon (Iain Armitage) v kanceláři u lékařů, pokouší se přihlásit do NASA pomocí modemu. Zvuk, který modem při připojení vydává, je V.34, vyvinutý v roce 1994, ale seriál se odehrává v roce 1989. (G....)

Reklama

Reklama