Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 1

(série)
USA, (2017–2018), 7 h 22 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Iain Armitage, Lance Barber, Doc Farrow, Montana Jordan, Rex Linn, Valerie Mahaffey, Zoe Perry, Danielle Pinnock, Raegan Revord, Brian Stepanek, Melissa Tang (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (22)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál iba o Sheldonovi naozaj trpí obrovskou nevyváženosťou jednotlivých epizód, paradoxne tie najlepšie epizódy boli pre mňa tie v ktorých nehral úplný prím Sheldon ale Georgie senior a Georgie junior či neskôr babča a Missy, epizódy v ktorých sa opakujú úvahy Sheldona o existencii Boha sú asi tie najtrápnejšie momenty seriálu. Celkovo sa nájde niekoľko dobrých momentov ale ako sa to tu spomína aj v iných komentároch nie je Sheldon z Teórie veľkého tresku. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malý Sheldon je prequel k už tak skvělému sitcomu Teorie velkého třesku. Překonat ho se seriál ale vůbec nesnaží. Spíše je to takový doplněk, který vlastně funguje sám o sobě dobře. Vracíme se do ranných let Sheldonova života, když ještě žil v Texasu se svou rodinou. Úplně zbytečný prequel ale příjemně překvapil a fakt mě dost zaujal. Jak už retro vizuálem, které se opravdu povedlo, až po postavy, které mají svůj účel. Malý Sheldon se zkrátka povedl. Jsem zvědav, jestli si kvalitu udrží i další série. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když byl oznámen prequel Big Bangu, byl jsem přesvědčen o tom, že Pilot je tak jediné, co z tohoto spin-offu snesu, jenomže ono to bylo celkově tak krásné a dojemné, že jsem, pravda, během celého roku, dal celou první sezónu. Ne, že by mě to chytlo jako kdysi právě Big Bang, ale uvidím co přinese druhá sezóna, očekávám vzestupnou tendenci..jenom na toho představitele mladého Sheldona z Big Little Lies jsem si musel dlouze zvykat, ale s tím se holt asi počítá, když všichni známe dospělého Sheldona. :D ()

Volpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii můžu říct, že Sheldon show trpí především strašnou nevyvážeností. Hlavní postava prostě nemá rovnocenné protihráče, tak jako tomu bylo v Teorii. Přemíra scén se Sheldonem má pak za následek, že už se mu nesmějete. ale začíná vás pomalu štvát. Ke konci řady tomu dávají naději Missy a doktor Sturgis, takže zkusím ještě dál... ()

tomindel 

všechny recenze uživatele

Prvá séria zámnou . Žeriem to všetkými desiatimi . Není to ako TBBT. Ale je to veľmi dobre malý Sheldon je úžasný jeho rodina tak tiež "babča" druhá najlepšia postava s seriáli . Jej hlášky sú veľmi vydarené . Dúfam že bude aspoň 10 sérii celé Sheldnove dospievanie a puberta to bude nálož . Zatiaľ som veľmi spokojný ()

Galerie (239)

Zajímavosti (45)

  • Ve 13. minutě, když Georgie (Montana Jordan) odvádí Sheldona (Iain Armitage) a Missy (Raegan Revord) z pařby, drží Sheldona pravou rukou a Missi levou rukou. Po střihu je však drží obráceně, Sheldona levou rukou a Missi pravou rukou. (Ivoman)

Reklama

Reklama