Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 1 (2017) (série)


Matka, dítě a pozadí modrého ničemy (S01E18)

(epizoda)
  • USA A Mother, a Child and a Blue Man's Backside

Mary zakáže Sheldonovi číst dospělácké komiksy. Sheldon proto dojde k závěru, že je na čase vymanit se z mámina područí. (Netflix)

Recenze (10)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sheldonova matka sa dozvedá čo vlastne jej syn číta a rozhodne sa s tým seknúť. To v Shedlonovi vyvolá krízu identity ale nakoniec sa rozhodne, že svojich rodičov aj napriek všetkému potrebuje, hlavne v období zúriacich tornád. Prevedenie: Moralizujúca časť kde je humor na ústupe. Ale aj také v tomto seriály musia byť. 70% ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl je hlavně v závěru spíše dramatický než vtipný, ale oceňuji, s jakou noblesou dokážou autoři k dramatičnosti přejít. :) Nicméně hlavní téma Sheldona jako dospělého a hledání soběstačnosti taky silné téma, které lomcuje s Sheldonovou matkou mezi mateřskými city a náboženskou zaslepeností (a nenávistí k neduchovním hodnotám). ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdo tu napsal "Ta matka je nesnesitelná kravka" a já bych oponoval tím, že Zoe Perry je tak dobrá ve své roli, že svojí mateřskou láskyplnou zaníceností, dokáže vzbudit u puberťáků nenávist :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě zazní poplašný zvuk varující před přírodní katastrofou. Ten se ale v USA nesmí využít jindy než právě jako varování před přicházejícím neštěstím. A jelikož zvuk nebyl v seriálu dostatečně upraven a i nadále připomínal opravdové varování, žádá americká Federální komunikační komise, aby stanice CBS zaplatila poplatek, a to 272 000 amerických dolarů. [Zdroj: Edna.cz] (Duoscop)
  • V komiksovém obchodě můžeme slyšet písničku „Ramones“ z roku 1993, avšak seriál se odehrává v roce 1989. (G....)

Reklama

Reklama