Reklama

Reklama

Game of Death

  • Kanada Game of Death (více)
Trailer 2

Partia tínedžerov nájde uprostred letnej zábavy hru s názvom Game of Death. Hru rozohrajú bez toho, aby si zistili, o čo v nej ide. To sa im stane osudným, pretože zmyslom celej hry je vyvraždenie počtu osôb, ktorý hráčom určí samotná hra. Majú len málo času na to, aby zistili, ako hru poraziť a zachrániť tak seba aj ďalšie nevinné obete. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (38)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavný a krvavý slasher ve stylu Jumanji, ale nic navrch. Parta teenagerů začne hrát podivnou hru Game of Death, která jim rozkáže zabít 24 lidí a pokud tak neučiní začnou jim explodovat hlavy. Film má výhodu, že má jen nějakých 73 minut a rozbíhá se celkem rychle, takže nuda nehrozí a krve je celkem dost, ale zamrzelo mne, že posledních 25 minut se jen střílí, což by mi nevadilo v akčním filmu, ale tady se měly používat nože, sekery, motorovky a různá jiná náčiní, vzhledem k tomu, že se nabízel velký bodycount, tak mohly být smrti daleko vynalezávější. Z 24 potenciálních úmrtí si pamatuji ve výsledku jen jednu a trošku mi vadilo, že všichni policisté jsou zde ženy, kor šerifová ( důchodkyně s demencí to byl vtip). Herci hrají průměrně, dialogy za moc nestojí ( mohli zabrousit občas alespoň nějakou hlášku a holky se mohly svléknout, toho jsem se nedočkal). Chválu si však zaslouží trefná a výborná hudba, která zazněla už v traileru. Celkově vzato fajn krvavá jednohubka, ale mohli si s tím pohrát lépe. Příběh**, Akce***, Humor**, Násilí****, Zábavnost***, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí**. 6/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když parta mladých rozehraje hru smrti, netuší, že půjde skutečně o život. Jenomže pak dojde na scénku, kterou tak zpopularizoval film Scanners, že je všem jasné - zabij, nebo zemřeš. Tedy úplně všem to jasné není, takže parta zbývajících se rozdělí. Samozřejmě hra si žádá mrtvoly, a je jí jedno, čí budou. Divím se, že v žánru není komedie, anžto pro alespoň mírně cynického diváka je to pěkná bžunda. Pro kečup se nejde daleko, a tak již od prvního úderu jsou všichni zbroceni krví, která už jen přibývá. Gore slušné, asi nejhezčí je kolabující běžec, byť v daném stavu asi už moc živý být nemohl. Jenže nelogičností a nesmyslů je více, což nakonec nevadí. Ovšem hlavou mi vrtala pistole s nekonečným zásobníkem... A připomněl jsem si jednu z mála her, co jsem hrával - Carmageddon, takže fajn. Snad jen návštěva ústavu pro umírající mohla být doslovnější, ale jinak pěkná oddechovka na jedno podívání rozhodně. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá hlína. Partička mládežníků musí zabít určitý počet lidí a předejít tak vlastní ne zrovna příjemné smrti. Hlavy bouchají, střeva vyhřezávají, krev cáká na všechny strany a do to ho všeho se hystericky ječí. Podobně jako JASON X mám výhradu jen ke zbytečně nadužívané ruční kameře. Příjemné překvapení. 80% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

O 90% menej inteligentné ako Open Graves, ale súčasne aj o 90% viac krvavé. Skupinka teenagerov rozohrá hru, ktorá im určí, že má umrieť 24 ľudí. No keď to odignorujú, odrazu im začnú postupne explodovať hlavy a je po srande. Takže či chcú, či nechcú, musí sa začať masakrík. Krvi je teda rozhodne dostatok, ďalším plusom je perfektné gore, a za tých 70 minút to vlastne nemá kedy nudiť. Je to iba tupé. Našťastie sa to ale neberie moc vážne, takže kto nebude filozofovať nad správaním hlavných postáv, celkom si to užije. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

70 minútová, "jednoducho podaná" šialenosť, obohatená o gore a vedrá krvi, čo viac si možno priať. Herci sú síce jak z nejakého prominentného tábora pre deti bohatých rodičov, kamera zas "laxcsná", jak nikým nechcené handry v XXL size od Calvin Klein v 70% zľavách na "AboutYou", takže fanúšik hororu, by mal do tejto "pičoviny" skočiť s minimálnym očakávaním, a bude tak spokojný a nadšený, ako väčšina uprchlíkov z Afganistanu, po invázii mierových jednotiek NATO. Je to tak medzi 3-štyri, ale keďže premiér povedal, že rómska osada v Bystranoch by mala byť v čase karantény vzorom pre celé Slovensko, Ja môžem tiež občas, vyjadriť primitívny názor, a presne preto tá štvrtá. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 13. července 2016 a trvalo 20 dní. (bianci)

Reklama

Reklama