Reklama

Reklama

Snímek Siberia sleduje amerického překupníka diamantů Lucase (Keanu Reeves), který vyráží do Petrohradu prodat vzácné modré diamanty pochybného původu. Když se mu obchod záhy zkomplikuje, vydá se na Sibiř hledat svého partnera, který zmizel i s jejich diamanty. Tam se zamiluje do Katji (Ana Ularuová), majitelky sibiřské kavárničky. Čím dál více se zaplétá nejen do jejich vášnivého vztahu, ale také do zrádného podsvětí obchodu s diamanty, z něhož se nedokáže sám vymanit. Lucas zoufale hledá únikovou cestu ze světa, odkud již není návratu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (126)

zsn 

všechny recenze uživatele

Jsem 2x nepobrala jeho povolání. Asi jsem to zaspala. Mlátit se neumí, ale střílet ano... no, John Wick to není. Docela nuda, ale sex mi neunikl. A jelikož ho tam bylo nějak moc, takže šlo vlastně o romantický snímek. Co ještě říct... na 54 ale Keanu teda nevypadá. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho naslepo, spíš to mělo bejt něco na způsob vaty, ukrácení času. No popravdě to naopak čas prodloužilo. Nuda jako řemen. Ani to nemůžu žánrově zařadit. Bylo to skutečně o ničem. Jak se k takovéhle (nízkonákladovce?) může někdo jako Reeves upsat? 3,5/10 ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Zajímavé postavy, K. Reeves hraje svoji klasiku, jen tak na 40%. Charaktery super, prostředí moc fajn. Tempo pomalejší ale filmu to svědčí. Celkem nápadité zkombinovat romantiku a thriller. Akorát po pár minutkách ale máte pocit, že už jste to všechno někde aspoň jednou viděli. Ale prvních 40 minut je pocitově tak 3 hodiny.... :/ ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Dlouha utahana nuda s Johnem Wickem, ktery prijede na sibir dealovat diamanty a nudi se. Na sibiri se podle filmu dat jen tri veci - šukat, chlastat a strilet divocaky (a psy) a taky jeste šukat. Prachsprosta nudna vec o nicem ()

filipvrbik odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračka, vlastně šukačka, vlastně nejhorší romantický film jaký jsem kdy viděl a asi i nejhorší thriller. Divím se, že to nedostalo Zlatou Malinu, je to fakt "bomba" . No má to ten Keanu zapotřebí? Jediné, co jakž takž ujde byl konec, takže dám...5% ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

To jsem si sa zas dala pane velebnosti... Jedna hviezda za kozy rumunskej cigánky Ana Ularu, ktorá má byť akože Ruska. Len nejaká priúdená, slovanky vyzerajú trochu inak. ()

Extrakritik 

všechny recenze uživatele

Nic moc akce.Navíc hlavní hrdinka mi byla dost nesympatická. Keanu Reeves to trochu zachraňuje,ale i tak jsem pár scén filmu přetočil,páč jsem se i nich dost nudil.A to je špatně. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Keanu měl vždy tolik fajn rolí a málokdy mě zklamal.Poslední dobou s ním ale koukám na jeden horší film za druhým.Ještěže má toho Johna Wicka.Vzchop se Keanu!!!! ()

Wyder 

všechny recenze uživatele

Pokud tenhle komentář čtete až po zhlédnutí tohohle filmu, tak Vám asi Keenu taky dluží bezmála dvě hodiny života... Že jsem si radši nevzal tu MODROU kapsli... ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Keanu je prostě klasa a filmy s ním nemůžu nemilovat. Tenhle byl navíc zvláště zajímavý, napínavý a místy dost stresující. Pecka. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý pre Keanua by aj mohol sedieť. Ale rozhodne nie s takým scenárom a takto spackanou réžiou. Zopár mierne otvorenejších milostných scén to rozhodne nezachraňuje. Bolo v tom viac. P.S.: Strašne by ma zaujímalo, že prečo na to „Neo“ kývol? Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Reklama

Reklama