Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odhalování společné historie i vzájemných osobních vazeb, nemorálního jednání a konfliktu zájmů pětice bývalých spolužáků ze studií postupně přivádí vyšetřovací tým Marie Výrové k pravděpodobnému motivu pachatele. Dokážou kriminalisté zamezit dalším útokům, ochránit další oběti a pachatele zneškodnit dřív, než systematicky postupující vrah? A mohou si být jistí, že pachatel nemá další komplice, kteří přeberou jeho smrtící štafetu? (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani druhá epizoda mě nedokázala naplnit bezbřehým nadšením. Kdybych sloužil u Policie České republiky, musel bych asi přestat vycházet mezi lidi,abych se nedočkal všeobecného posměchu. Olomoučtí policisté tu fungují v podobném stylu jako legendární Keystone Cops, jo, jo, Olomouc holt není Praha... ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pořád docela dobré, pořád čekám, kdy mi to rejža znechutí nějakými uměleckými výblitky, zatím mi tak znechutili asi všechny předchozí části cyklu. Žive terče se jeví zatím docela střízlivě natočené. Jen mi tam docela chybí napětí, kdo vraha neuhodl hned, jak se známější ksicht objevil ve zdánlivě nedůležité roli, tomu to pro jistotu stihli prozradit autoři. Tak těžko říct, jak tu poslední hodinu zvládnou. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám ráda, když se příběh věnuje i jiných postavám, než těm na pitevním stole a vyšetřování. Toho je tady dost. Je rozdíl mezi prozrazením pachatele omylem, protože je látka špatně napsaná a prozrazení pachatele záměrně, aby se s tím dál mohlo pracovat. Pochopitelně jsem pro druhou variantu. A zde to bylo na vhodném místě. Jenom dodám k jednomu místnímu rýpnutí. Je větší šance, že se trefí z posedu střelec kuší, než že se zpátky do posedu trefí policistka se standardní policejní zbraní a policejním výcvikem...kolik to bylo metrů? Když máte dobrou mušku, dáte i z obyčejného luku 90 metrů do "x". Jenom pro vysvětlení...a v kuši máte trochu větší newtony. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně napsaný, zrežírovaný i zahraný. Dvojici vrahů jsem trefil už v průběhu sledování prvního dílu, ted už si jimi můžeme být jistí. Stihnou další část své pomsty? Jsem zvědav. P.S.: Hodnotím vysoko, protože věřím, že dostanu uspokojivou odpověď na otázku, jak je možný, že účastníci dopravní nehody neznali rodiče zemřelých dětí. Nad čím jsem se taky pozastavil, byl dolet šípů vystřelených na posedu z kuše. Asi kvalitní matroš... A famózní střelec. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lékař k sestře: "Chceš ho tou dávkou zabít?"// Hlídkující policajt: "Děje se něco?"........................................................... Scénář: Petr Jarchovský aneb jak hluboko lze klesnout... ()

Galerie (68)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel převážně v Olomouci, ale byt dr. Kuželíka (Michal Isteník) jsou ve skutečnosti budovy PřF UK v Praze na Albertově. (rakovnik)
  • Když procházejí policisté kamerový záznam, na kterém byla zachycena vražda Karla Sedláka (Václav Hanzl), je na něm zřetelně vidět rok pořízení záznamu 2018. Děj se přitom odehrává v roce 2016. (akvidzerp)

Reklama

Reklama