Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odhalení vzorce, podle kterého postupují systematičtí vykonavatelé pomsty, vytváří velký psychický tlak na zbývající potenciální oběti. Každá z nich se pokusí zachránit si život a také postavení. Někdo na vlastní pěst a vlastní nebezpečí, jiný se uchýlí pod ochranu policie, která se snaží včas odhalit a zadržet pachatele. Pod tlakem událostí se však ocitají i mstitelé, a tak se dopouštějí nejrůznějších chyb. Z detektivního vyšetřování se tak stává závod s časem, do kterého se tak či onak zapojují i bývalí kolegové našich detektivů, kteří již nejsou ve služebním poměru. Detektivní žánr se mění v thriller s prvky černého humoru s překvapivým vyústěním, kterým se pět sérií cyklu Detektivů od Nejsvětější trojice uzavírá… (Česká televize)

(více)

Recenze (37)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, druhá epizoda se mi líbila. Tato závěrečná vypadala místy jako groteska. Neschopní policisté, Melíšková  jako by neměla co na práci, zachránil to aspoň trochu jen Michal Isteník. Dalo se na něj dívat i v tomhle "veledíle". Pan Krobot tam byl úplně zbytečný. A ještě závěr s Voříškovou. Ten jsem fakt potřebovala! ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No to byla komedie. Udělalat z policajtů takhle úplně neschopný blbce se nepodařilo ani majoru Majsnerovi, ale tvůrcům této minisérie ano. A závěr tak nějak ani pořádně nebyl dořešen, jen překombinovaně naznačen. Ano, byla to fraška, že ani ty tři hvězdy nedám. (PS: Jo, a můj tip na pachatele, který jsem si po prvním díle myslel, mi býval málem vyšel - kdyby jednu zásadní indicii neřekli až v tomto díle...) ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl nářez. Ukázala se pravda, že policie je banda debilu, kterým pod ochranou lidi buď utíkají nebo jim je zabíjejí. Ale.stejně mě nejvíc pobavila muška policisty v obřadní síni :D to bylo dobré. Ale vážně ten konec a všechna zjištění a jak vyplouvaly na povrch důkazy, to bylo fakt trapný... ()

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole, zaplať pánbů, že jsem se nakonec přecejenom dozvěděl informaci, kvůli který bych asi nespal další tři tejdny. Na závěr celý pofidérní komedie jsem se dozvěděl, s kým to Voříšková čeká. Dobrá práce! 🙃 Závěr samozřejmě pitomej prakticky skrz naskrz. Si asi půjdu zahrát starýho Poldu, tam je řešení případu na podobný úrovni. Jenom tam si jsem docela jistej, že to autor fakt myslel jako komedii. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Respekt! Režisér Hřebejk dokázal závěrečným dílem vytvořit z celého cyklu Urobora a vrátil tak "kvalitu" přesně do bodu, ve kterém se začal řešit Případ pro exorcistu. Pitomé dialogy, řešení vyskakující jen tak z temných koutů, návrat ke zjevně přesluhujícím, a tedy zbytečným postavám, no, komu není rady, tomu ucho upadne. Ale alespoň si Jan Hřebejk splnil životní sen, protože si při točení závěrečné chorvatské scény musel připadat jako režisér bondovky, chyběl už jen huňatý bílý kocour. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama