Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Tým detektivů pod vedením Marie Výrové má nový případ – vraždu muže, kterého nejdříve někdo postřelil kuší a ihned poté několikrát přejel jeho vlastním vozem. Vyšetřování detektivy zavede do prostředí exkluzivního lukostřeleckého klubu, jehož členy jsou dnes bývalí vysokoškolští spolužáci – ambiciózní náměstek primátora, který řeší rozvodovou situaci, uznávaný chirurg, který udržuje vztah s prostitutkou, existenčně zajištěný rentiér, a kontroverzní podnikatel. Situace nabere dramatický obrat, když vyšetřovatelé i potenciální oběti pochopí, že kdosi systematicky usiluje o jejich životy… Východiskem závěrečné detektivní minisérie z cyklu Detektivové od Nejsvětější trojice se opět stala předloha Michala Sýkory, kterou pro televizní obrazovku adaptoval scenárista Petr Jarchovský. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2019) (E01) 

Začnu tím, že je to knižní serie, série jednoho oddělení, tedy série miniserií, ano, hrají tam stejní herci. A tak je to i ve světě. Jedna televize si většinou drží stále stejné herce. No, a my máme menší rybníčel. Toť komentář k divné kravině komentáře u hlavní stranky seriálu. A teď k dílu. Je tam všechno, co je třeba. Dlouhý úvod, ať se dozvíte o postavách. A skoro na konci, co se stalo. A teď už jenom zjistit kdo to udělal. Zatím dobrý, já jsem spokojená... ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Mám ráda, když se příběh věnuje i jiných postavám, než těm na pitevním stole a vyšetřování. Toho je tady dost. Je rozdíl mezi prozrazením pachatele omylem, protože je látka špatně napsaná a prozrazení pachatele záměrně, aby se s tím dál mohlo pracovat. Pochopitelně jsem pro druhou variantu. A zde to bylo na vhodném místě. Jenom dodám k jednomu místnímu rýpnutí. Je větší šance, že se trefí z posedu střelec kuší, než že se zpátky do posedu trefí policistka se standardní policejní zbraní a policejním výcvikem...kolik to bylo metrů? Když máte dobrou mušku, dáte i z obyčejného luku 90 metrů do "x". Jenom pro vysvětlení...a v kuši máte trochu větší newtony. ()

Epizoda 3 (2019) (E03) 

Tak tohle byl nářez. Ukázala se pravda, že policie je banda debilu, kterým pod ochranou lidi buď utíkají nebo jim je zabíjejí. Ale.stejně mě nejvíc pobavila muška policisty v obřadní síni :D to bylo dobré. Ale vážně ten konec a všechna zjištění a jak vyplouvaly na povrch důkazy, to bylo fakt trapný... ()

Reklama

Reklama