Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po rodinné oslavě, kterou uspořádala báječně, jak je jejím zvykem – alespoň na jejím facebookovém profilu to tak působí - se ráno Dana (Tereza Brodská) probudí s podivnými fleky okolo očí. Sama by to zas tak moc neřešila, jenže všichni okolo to řeší dost. Lékařské testy jsou negativní, doktoři si nevědí rady. Dana přichází o práci, protože s ekzémem nemůže za přepážku banky, kde dosud pracovala a kde má hypotéku na vlastní dům. Zoufalá skončí u podivné psychoterapeutky (Jitka Schneiderová), která ji donutí podívat se na sebe i svět okolo pořádně, položit svým blízkým důležité otázky a taky pojmenovat, čeho se ona sama ve skutečnosti bojí. (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alice napsala velmi hezký scénář. Oproti předchozímu dílu jsem postrádal nějaký poutavý song, který bych si broukal ještě další den nebo dva. Obsazení je v pohodě hlavně kámoška Lucie Žáčková, slabá je tu vlastně jen Tereza, ona zase tak dobrá hérečka není a moc jsem jí to nevěřil, ona mě prostě nezaujme. Ale jinak na televizi slušné. Tam je totiž to podstatné, co se dá dovědět i na nějakém motivačním školení u dobrého lektora, že když mě něco štve nebo se něčeho bojím, že si to mám napsat, prostě dát tomu nějakou formu a pak to začít postupně řešit. ()

zette 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvetsi problem teto epizody je ten, ze se neda moc verit tomu ekzemu ani jednotlivym postavam, ktere uz trochu spadaji mezi karikatury. Sef banky, terapeutka, kamaradka... postavy zajimave, ale ne uplne verohodne... Nejlepe vystizene jsou asi pomery v rodine. Na televizni inscenaci a jedno podivani dobry, no... ()

Reklama

natalanka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Terezka je v tomhle naprosto, uvěřitelná a úžasná. Běžné věci které v životě tak nějak automaticky děláme nám rozebrala do šroubku a do matičky. Jak já se ve spoustě malých součástek viděla. A jako bonus se mi líbil dobrý konec... nač vše řešit radikálně, abychom tomu dodali bonus pro kritiku, že ano :-) :-) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla zatím nejlepší část Nepodělaného života. Asi se mi tak líbila hlavně proto, že se mi zdála být úplně reálná, o podobných situacích se lidi v běžném životě často baví a Tereza Brodská to pěkně povýšila perfektním výkonem. Nebýt až příliš přetaženého optimismu v závěru, hodnotil bych plnou palbou, protože jsem se dobře bavil. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, občas jsem si nebyl jist, zda nesleduji „Manželské etudy“, jelikož mezi partnery vládlo permanentní dusno. Myslím, že základním nedostatkem tohoto díla je scénář. Směšné mi přišly představy o alergii (když to chytne mne, vypadám o dost děsivěji), somatice, o kamarádských „radách“, nehledě k objevnému prolomení hesla mob.tlf. Překvapila mne hysterická reakce živitelky rodiny na prodloužení nařízené dovolené – že by nyní ženy, které jsou jak známo spíš na jistotu, takto reagovaly? Potěšující je, že u nás „Me Too“ pšenka nepokvete. ---- Jako jediná rozpoznatelná mesidž se mi jeví, že chlapy mnoho vydrží i když mají vedle sebe arci obludu – myslím to prudění. Celkově to nemělo šmrnc.---- Broďuchu jsem míval docela rád.---- Edit: Mám nutkání sebrat další hvězdu za vývozní emerickou píseň. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Otec (Vasil Fridrich) dostal k výročí tričko s nápisem: „Too Young to Be Old“ („Příliš mladý na to, aby byl starý“). (sator)

Reklama

Reklama