Reklama

Reklama

Jak si nepodělat život

(seriál)
  • angličtina How Not to Screw Up Your Life (festivalový název)
Drama / Komedie / Psychologický
Česko, 2019, 5 h 20 min (Minutáž: 74–84 min)

Hrají:

Ondřej Vetchý, Eva Hacurová, Tereza Brodská, Miroslav Krobot, Eliška Křenková, Marika Šoposká, Vít Gajdoš, Jan Jankovský, Petr Motloch, Radek Bruna (více)
(další profese)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Učitelka základní školy s mindrákem ze své nadváhy, bankovní úřednice, které se najednou objeví podivný ekzém kolem očí, stárnoucí majitel nonstop lahůdek v nešťastném manželství, osamělý muž žijící v lesích a cizích chatách… můžou přežívat dál se svým problémem, skrývat ho a neřešit. Anebo se s ním porvou a za cenu šrámů a ran si svůj život opraví k lepšímu. Autorka cyklu Tereza Kopáčová představí příběhy, se kterými se můžou diváci jednoduše ztotožnit. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele tata22 k tomuto seriálu (3)

Nonstop lahůdky (2019) (E02) 

Nemohu si pomoci ale už by konečně někdo měl veřejně a nahlas říci, že Miroslav Krobot není herec a nikdy hercem nebude. Neumí hrát, neumí mluvit, jen tam prostě je a říká co mu předepsali. Možná se to někomu líbí ale mě to vadí. Ve všem co jsem ho viděl to bylo tak. Jinak to bylo celkem zajímavé a dalo se na to koukat, režijně dobře zvládnuté, postavičky dobré, Eliška hrála výborně. Ale první díl asi lepší... ()

Můj bezvadnej život (2019) (E03) 

Od žen pro ženy. Moc se nepovedlo a smysl mi to nedávalo. Asi proto, že nejsem žena ale měnit už to na stará kolena nebudu :-) Ač osobně proti ženám nic nemám, spíš naopak, tak každé podobné dílo mě jen utvrzuje v tom, že ženy byl neměly tvořit, a když už , tak zase jen pro ženy a mužům by mělo být zakázáno se na to dívat. Nemůžou to totiž nikdy pochopit. Tohle je učebnicový příklad. Možná by ho měli promítat na DAMu dívkám aby šly studovat jinou školu protože tímhle vážně díru do světa neudělají, a to Tereza dělala co mohla i nemohla. Osobně si ale myslím, že taky pořádně nevěděla co má vlastně hrát a co se po ní chce, i když to bezesporu hrála dobře... ()

Beze stopy (2019) (E04) 

No, nevím tedy. Ondra Vetchý vynikající ale co to jako mělo být ? Snad kdyby do toho netahali Mariku, která rozhodně nevypadala jako 3x léčená smažka a nakonec z toho byl thriller nebo co ? Co tím chtěli autoři říci vážně netuším. Některé scény byly výborné, lokace skvělá ale dohromady to nějak nefungovalo. Paradoxně nejlepší byly asi scény s policisty, které byly mrazivé, věcné a poměrně reálné, což se o zbytku příběhu moc říci nedalo. Jak říkám, mělo se zůstat u prvních dvou postav a rozvinout jejich konflikt. Ta ženská s dítětem tam nějak nepatřila. Škoda, mohlo to být zajímavější.. ()

Reklama

Reklama