Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ačkoli se Lukáš snaží zasáhnout, Helena se na otcovo naléhání vrací domů. Lukáš by rád pokračoval v pátrání, nenachází však Jiřího doma. Ve škole onemocní další chlapec. Stane se přitom obětí šikany ze strany Zbyňka, čehož je svědkem Marika. Tu jednoznačná nespravedlnost vyprovokuje k reakci. Zbyňkova matka Líba má pro Maričino jednání pochopení. Pavel si pohrává s Tomášem, kterého ještě více namočí do svých zločinných aktivit. Atmosféra v rodině Janečkových je přitom i vzhledem k Maričině situaci v práci už tak dost zoufalá. Nešťastná je ze svého syna i Líba. Vladimír zjišťuje, že nemoc Dominika a Patrika je skutečně vážná. Helena zůstává doma sama s dítětem a hledá si k němu cestu. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

quido.morava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem předchozí díly přestal komentovat, neb vývoj byl pouze v přidávání dějových komplikací, jinak nic, nyní se začínají objevovat dějové nelogičnosti a scénář se nám nějak sype... dávám dvě, ale je to sotva 1a1/2 hvězdičky, a to jen za herecký výkon Pavla Kříže, coby skvěle ztvárněného "vzdělaného slizouna" ()

Karp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jsem zpátky na dvou hvězdách... Nejvíce mě oslovil křik chudáka dítěte, která má hlad je nespokojené a je odkázané jen na pomoc druhých. Pro mě je to na takřka 50 minut stopáže stále málo. Zbylému počínání sluší přídomek major Zeman dnešní doby. Už teď se začínám bát, že k závěru se ke všem těm pohádkovým bytostem žijícím v Buchnově přidají ještě Greenpeace a Děti Země a společně vymýtí to doupě Zla. Rád vzpomínám na časy dětství, kdy největší zábavou v TV byli Jugoslávci hrající pod taktovou německé produkce Indiány. Ale když někdo natře krémem na boty Jana Cinu, podobný sentiment a stesk po dětství se bohužel nedostaví. Asi už nejsem dítě a přál bych si seriozní a vážně míněný počin. Marně. Je to pořád jen na místě přešlapující parodie občasně lacině útočící na city a emoce... Chtěli jsme v TV zabít Roma? Dobrá, tak to udělejme, ale pořádně. Tohle panoptikum loutek a voskových figurín řízených snad odněkud z vesmíru nemůže odehrát solidní kus, ani kdyby chtělo. ()

Reklama

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle psalo 7 lidí, ach jo. Svět opravdu není černobílý, jak si asi tahle sedmička představuje. Pokud bych nežil v realitě, myslel bych si, že jsou Romové ti nejúžasnější lidé na světě, takoví nadlidé. Ten Rom znásilnil doktorovu dceru, pojďme ho zlynčovat, jo houby, její bílý táta to byl, prase jedno. Stará Janečková je tak poctivá ženská, pracuje, dokonce odhalí šikanu a hned ji potrestá a dostane vyznamenání? Ne, dostane padáka. I ten její syn by byl fajn kluk, kdyby se nechytl toho bílého grázla. Šikana na škole je opět v režii bílých. A ti malí kluci, co si šli nevinně hrát do boudy se opět díky hamižnosti těch bílých dostanou do smrtelného nebezpečí. Dvořák je rasista, děvkař, nechá se korumpovat, ze syna vychovává to samé, úplný netvor, nemá jedinou kladnou stránku. Páni scénáristi, prosím nejprve vylezte ven se trochu porozhlédnout jaký je venku život a pak pište nějaký scénář. Tohle je absolutní sračka, která nemá s realitou nic společného. Seriály na České televizi mám rád, ale tohle se opravdu, ale opravdu nepovedlo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama