Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uskladnění chemikálií v továrně má tragické následky. Tomáš s Lukášem vědí, že situace je vážná. Lukáš je přesvědčený, že je třeba jednat. Tomáš je však do Magdina podnikání až příliš zatažený a má strach. Petra s Lukášem věří, že jim dokáže pomoci Vojta Marek. Lukáš s Tomášem vymyslí plán, jak získat potřebné důkazy. Vladimír i jeho kolegové v nemocnici jsou při hledání příčin nemoci bezradní, jistou naději však přinese Líba. Magda i Stanislav jsou v pohotovosti. Musí se pokusit rozjetý obchod zastavit, což není nijak snadné. Pavel však ještě stále věří, že situaci lze zvládnout i jinak… (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Autoři psali scénář pravděpodobně pomocí esemesek, možná trochu zaskypovali a mezi tím zvládli kávičku a nějakou střílečku na počítači. Neskutečně "akční"... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, proč tenhle díl má ambice jak na odpad, tak na pět. Ale uznejte, konečně se něco děje. Má to mouchy (nejenom kolem mrtvol), má to díry (nejen v hrudníku umírajícího) a konečné: "Ty krávo" odpouštím. Přece jenom chlapec není policajt, že jo? Ale jestli se ve zbytku dílů pokusí vyhonit děj špínou severu, bude to buď hit nebo shit. Necháme se překvapit. ()

Karp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi bych neměl nic říkat a nic psát, ale celý seriál už je definitivně postavený na hlavu. Není to soc. drama, není to kriminálka, není to komedie. K dalším hrdinům naší milé vísky přibyli dva pseudo skopčáci v mysliveckých uniformách a snad se škorpiony. Ve zbraních se nevyznám. Jestli se mnohé postavy doposud chovali nepochopitelně, pak pánové v zelených kloboučcích předvádí již zcela zřetelnou karikaturu, která je však dávno vyčpělá. Zachránit vše může v posledním díle návrat České sody s Egonem a Karlem. Anebo se z Baham vrátí Viktor Kožený a v Buchnově zřídí pobočku Harvardských fondů. Případně Z. Bakala začne na náměstí vrtat uhelnou sloji, prokope se do skladu s chemikáliemi, zabere jej pro sebe a materiál odveze do Švýcar. Není vyloučen ani přílet Iron Mana a Falca i s Atreyem, kteří naloží přeživší a odvezou je do bezpečí na zelený plácek pod Řípem, kde bude založen nový a lepší Buchnov. Zhrzený Jokl se poté demonstrativně odpálí na radnici trhavinou a městečko se propadne do opuštěné důlní šachty. Zpráva se rychle rozšíří do světa a v okolí CERNu propukne panika. Pozemky okolo podkopané Ženevy zlevňují. Z. Bakala usazen na sudu s chemikálií spokojeně pokuřuje doutník a hlavou mu běží plány na novou kliniku asistované reprodukce u Ženevského jezera. Svou vizi telefonicky sděluje milujícímu tatínkovi, lékaři, v podání Pavla Kříže a zároveň ho angažuje coby budoucího primáře. Z Buchnova zůstal stát jen přilehlý lesík a hřbitov, na kterém se probouzí první hladoví mrtví včetně Denise. Vše pozoruje ze záznamu Lukáš Žemlička, pro kterého přijíždějí v sanitce Arnošt a Arnošt pronásledovaní Karlem a Karlem, kteří trvají na vrácení podšálku a zapůjčené kamery... Obraz mizí. Z potemnělé obrazovky se rozezní hlas Z. Svěráka: Tak končí naše komédie, zlo prohrává a dobro žije. Vám, paní, vidím, se slza v oku blyští, že chodí to tak pouze na jevišti. V životě našem opáčně to bývá. Tam dobrák úpí, vrch má duše křivá. Jak ale říkám na každičké štaci: svět bude lepší, dáme-li si práci. Je marné vzlykat, modliti se zdrávas, vše záleží jen na vás, na nás... a hlavně teda na VÁS! Následují titulky omluvte technickou poruchu a koťátka hrající si v košíku, které definitivně střídá pan Vajíčko s reklamou na droždí. Na druhý den přináší přední deníky zprávu, že G.R.R. Martin plánuje dvacátý díl ságy Písně ledu a ohně, v remasterované verzi vyjde autentický audio záznam nejdojemnějších recitací soudružky Pelikánové a ČT plánuje volné pokračování hudebně-zábavného pořadu Ein Kessel Buntes pod názvem K-lynč naší doby. ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti dva ke konci jsou Češi žijící v Německu, nebo Němci mluvící česky? Ty postavy jsou každopádně jako z jiného filmu, docela mě to otrávilo. Nechápu, co to mělo být, a už vůbec nechápu režii, že tlačí herce do takových otřesných karikatur. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedm scénáristů zasedlo za psací stůl a řekli si, že nám uvaří pochoutku jako Čapkovo pejsek s kočičkou, a tak do hrnce dali úplně všechno co měli po ruce a doufali, že pro každého diváka tam bude něco a všem se to bude líbit. Scénáristé se však přepočítali a většině divákům se z jejich pochoutky udělalo zle nedobře a skončili zatím na ještě přijatelných 47%. Tohle má být jako nějaké sociální drama nebo akční seriál nebo co to vlastně má být? Mladý dokumentarista Lukáš přijede napsat příběh o vraždě Denise. Během seriálu působí spíše jako detektiv, kdy úplně bez problémů někde (nevím kde) sežene tři super kamery, kterými sleduje dění v celé továrně ze svého nového obydlí kdesi v lese u továrny, kam se jen tak bez pozvání nakvartýroval, a přitom si píše s mladým Janečkem moudré sms zprávy typu: „Vidíš to?“, „Jo, vidím to“ (čumím přece na kameru). Tak mě tedy zajímá, kde a za co ty kamery pořídil (z děje vyplynulo, že nesmrdí korunou a najednou má na tři super kamery a může se už týdny bez práce jen tak poflakovat a říkat tomu práce???), kdy kamery nainstaloval (snad to nebyla jen ta asi minutová instalace, kdy kameru v továrně pověsil pod strop bez jakéhokoli připojení k elektřině…). No u nás v práci, když instalovali dvě monitorovací kamery, trvalo jim to skoro celý den (umístění a instalace kamer, připojení k nahrávacímu zařízení, instalace notebooku) a tenhle hňup Lukáš to měl jako za minutu? Ten zmizelý kamarád, kterému se vetřel do obydlí mu nechybí? Neshání se po něm? Věří stále tomu, že odjel na dovolenou? To bude inteligentní kluk, ten Lukáš. Dokonce se Lukáš už sžil i s kočkami na které má silnou alergii a k úžasu všech diváků přestal prskat do kamery. Těch nesmyslů v celém seriálu je tolik, že nemám ani sílu je tady vypisovat. Ta závěrečná střílečka kvůli několika uskladněným barelům je fakt uvěřitelná, takové věci se přece v reálném životě dějí každý den. Naprostý odpad. Ty dva díly ale už zvládnu, protože mě zajímá, jak moc finále tohoto seriálu bude ubohé, ale budou to dvě hodiny naprostého sebemrskačství… ()

multi.V odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší díl z celého už tak slabého seriálu. Ti dva rádoby Němci který vypadají jak z Doktora z hor s těma škorpíkama v ruce byl vrchol. Bohužel mi to nedá a seriál dokoukám, ale jen proto abych věděl jak dokurvený to může být ještě víc... ()

Reklama

Reklama