Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příjezdem Magdiných nadřízených se vše výrazně zkomplikovalo. Lukáš má strach o Tomášův život a vydává se ho varovat. Ničím si nemůže být jistá ani Magda. Helena již dál nehodlá snášet, jak Alena přehlíží, co se v rodině ve skutečnosti celé roky děje. Problémy ve vlastní rodině nechce dál tolerovat ani Líba. Když se situace v továrně začne povážlivě zhoršovat, vychází najevo další důležité okolnosti Denisovy smrti. Petra si uvědomuje, že zásah policie je více než nutný. V Buchnově se schyluje k nadmíru nebezpečné události, která zcela zásadně ovlivní životy místních obyvatel. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, to už stačí, musím se jen smát. Takže opravdu ten foťáček přilepený k zábradlí pod střechou továrny, který tam visí několik dnů zajistil takhle kvalitní obraz, dokonce i čistý zvuk, a navíc tam ještě Luky dokáže poslat zpět přes reprák nahrávku? V tom foťáku musí být nějaké mega výkonné baterie, asi nějaké Duracellky. Luky má vše propojené do notebooku, dokonce i do mobilu, vše stačil nainstalovat během minutky, to je opravdu tak trapné. Ale není to ani z desetiny tak trapné, jako chování všech postav v tomto nejhorším seriálu filmových dějin, zejména chování Lukáše a Tomáše, ty dva snad právě utekli z Jedličkova ústavu? Luky čumí na vraždy a mučení lidí v přímém přenosu, přitom jen koulí očima a situaci pouze glosuje slovy „do prdele, do prdele“. Každý normální člověk by v této situaci ihned volal policii, myslím tím ale 158 nebo 112, určitě ne toho místního břídila. Namísto toho se Luky s Tomášem nahánějí po městě a po lese, nejdříve běží k Janečkům, pak se běží schovat ke kamarádce a pak ve finále, opět k mému překvapení běží zpět k továrně, odkud předtím přece utekli, aby si zachránili život před zabijáky z Německa. Nad městem je hřib jak po svržení atomové bomby, ale než přijedou hasiči, všichni místní z centra města na ten ohňostroj koukají, úplně v klidu na místo přijede starostka, v dalším autě místostarosta, teprve pak asi po hodině hasiči a k mému překvapení, ještě dokáží zachránit lékárnici Magdu, která by musela být už dávno otrávená, udušená i uhořelá. Naprosto komicky vyznívá i postava Kodetové, která si sama už začne všímat přílišné náklonnosti Kříže k dceři a když jí dcera řekne pravdu, chová se jako hysterický blázen. Takovou trapárnu jsem opravdu ještě neviděl. Rada pro začínající scénáristy (pokud si mohu dovolit), okamžitě, ale opravdu okamžitě zahoďte pero z ruky a už prosím nikdy nic nepište a pokuste se vyniknout v jiné práci, snad Vám něco jiného půjde lépe. Za vše mluví aktuálních 40 %, kdy toto číslo ještě předpokládám po posledním dílu pofrčí dolů. Tohle není odpad, to je skládka toho největšího odpadu. ()

p8ja 

všechny recenze uživatele

Zdá se že tenhle seriál má reakce blízké odpadu, nebo naopak 4*, nic mezi tím. Řemeslné zpracování, hudba, herecké výkony se mi líbí. Ale neumím najít hlavní poslání toho dílka. Má mě pobavit, nechat v napětí, poučit, přimět k zamyšlení? Spíš od každého trochu a nic pořádně. Škoda. Je z toho takový kočko-praso-kanárko-pes. ()

Reklama

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tedy ten scénář, to je věc...kolektiv nadějných mladých scénáristů pod americkou supervizí :-) ... a jejich výsledkem je dílko, které Jiří Magnusek spíchne přes víkend... Tvůrci chtěli natočit veřejnoprávní Pustinu (toliko zřejmá ambice) a nedokázali napsat a natočit ani Bastardy 4...tolik nelogicky a nepochopitelně jednajících postav nebylo snad ani v oné Magnuskově kultovní béčkové sáze... ()

Karp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v Babovřeskách se patrně něco děje, nevím, neviděl jsem. Ale to určitě samo o sobě na dobrý film či seriál nezakládá... Připomíná to spíše radost nad házením plastových pytlíků na ulici. Rána a bum = stejná úroveň a stejná hloupost. Bohužel aktuálně je největším problém značně nelogické až nesmyslné chování hlavních postav. Lukáš s Tomášem předvedli tragikomický výstup Pata a Mata a jejich počínání je v zásadě zbytečné jakkoliv komentovat. Lze souhlasit s tím, že P. Kříž zůstává posledním skomírajícím světýlkem celého seriálu. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amatérské rádoby gestapáky svojí nechtěnou komičností přebíjí dvojice Lukáš - Tomáš, která absurdní nečinností tváří v tvář vraždění, mučení a žhářství a neumělým opožděným pokusem něco zachránit posouvá celý tento seriál někam na úroveň ochotnického divadla. Ovšem ochotnická představení, která jsem letos zhlédl podivnost jménem "Lynč" převyšovala dramaturgií, režií i hereckými výkony :-(. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama