Reklama

Reklama

Lynč

(seriál)
TV spot

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mladý dokumentarista Lukáš přijíždí do malého města Buchnova, aby zjistil více o násilné smrti Denise, kterého znal od dětství, stejně tak jako obviněného vraha. Nalezne tam nejen vzpomínky na minulost, ale také řadu podivností a záhad ze současnosti. Ukáže se totiž, že Denisovu smrt doprovázel krutý lynč. Seriál mimo jiné zkoumá, jaký efekt má vražda nevinného muže na malé město uprostřed Česka, kde se všichni navzájem znají a kde má každý své tajemství. Velkým tématem projektu je odkrývání reality maloměsta a objevování skrytých kostlivců ve skříních jeho obyvatel. Tvůrci se také zaměřili na více či méně fungující mezilidské vztahy a otevřou i problematiku rasové nesnášenlivosti a předsudků. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (7)

Vítejte v Buchnově (2018) (E01) 

Pokus o vytvoření Pustiny 2.0. vyšel 50 na 50. Ale na stardardy ČT i tak příjemné překvapení. Což je škoda, ale tak to prostě je, protože si tu onu temnotu může dovolit jenom napůl. A jelikož jsem ochotná jít do druhého dílu, tak to taky o něčem vypovídá. Snad mě druhý díl nezklame. ()

Neúcta (2018) (E02) 

Jako takhle. Asi aby to nebyla úplně nuda, tak si scénárista řekl, že to nebude jenom o tom "blbovi s kamerou" (sorry, já vím, že to je v obsahu dílu, ale já nejsem na jména), ale nějak si řekli, že to rozředí dalšími "epizodkamy". Ty sice ukázaly další charaktery (ale dost klišé), ale kvůli tomu děj přešlapoval na místě. Škoda. ()

Vůle boží (2018) (E03) 

Konečně lze hodnotit!!! :D Ještě horší než díl předchozí. Jde to kvalitou i dějem dolů. Buďme rádi za málo dílů. Jinka bych měla obavy, co se ještě dozvím... ()

Rodina na prvním místě (2018) (E04) 

Tohle jsem nečekala. Jako po dvou předchozích dílech, že bude tenhle opravdu koukatelný a bude se mi líbit. ()

Syn mého otce (2018) (E05) 

Už, už to vypadalo lépe, aby se zase něco pokazilo... ()

Špína (2018) (E06) 

Chápu, proč tenhle díl má ambice jak na odpad, tak na pět. Ale uznejte, konečně se něco děje. Má to mouchy (nejenom kolem mrtvol), má to díry (nejen v hrudníku umírajícího) a konečné: "Ty krávo" odpouštím. Přece jenom chlapec není policajt, že jo? Ale jestli se ve zbytku dílů pokusí vyhonit děj špínou severu, bude to buď hit nebo shit. Necháme se překvapit. ()

Likvidace zásob (2018) (E07) 

Až moc Bastardů, až moc málo Pustiny... ()

Reklama

Reklama