Reklama

Reklama

Lynč

(seriál)
TV spot

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mladý dokumentarista Lukáš přijíždí do malého města Buchnova, aby zjistil více o násilné smrti Denise, kterého znal od dětství, stejně tak jako obviněného vraha. Nalezne tam nejen vzpomínky na minulost, ale také řadu podivností a záhad ze současnosti. Ukáže se totiž, že Denisovu smrt doprovázel krutý lynč. Seriál mimo jiné zkoumá, jaký efekt má vražda nevinného muže na malé město uprostřed Česka, kde se všichni navzájem znají a kde má každý své tajemství. Velkým tématem projektu je odkrývání reality maloměsta a objevování skrytých kostlivců ve skříních jeho obyvatel. Tvůrci se také zaměřili na více či méně fungující mezilidské vztahy a otevřou i problematiku rasové nesnášenlivosti a předsudků. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Crocuta k tomuto seriálu (2)

Špína (2018) (E06) 

Od chvíle, kdy se na scéně objevili dva blbečci v kloboučcích se štětkou jsem čekal, kdy zazní stylové: "Alles gute!" To je parodie nebo co? ()

Likvidace zásob (2018) (E07) 

Amatérské rádoby gestapáky svojí nechtěnou komičností přebíjí dvojice Lukáš - Tomáš, která absurdní nečinností tváří v tvář vraždění, mučení a žhářství a neumělým opožděným pokusem něco zachránit posouvá celý tento seriál někam na úroveň ochotnického divadla. Ovšem ochotnická představení, která jsem letos zhlédl podivnost jménem "Lynč" převyšovala dramaturgií, režií i hereckými výkony :-(. ()

Reklama

Reklama