Reklama

Reklama

Monster High: Monstrózní napětí

(TV film)
  • USA Monster High: Electrified

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#15. Monster High film byl na dlouhou dobu poslední, naštěstí. Electrified navazuje na Welcome to Monster High a je to smutek. Zbytečně negativní Moanica a její zombíci mají nahradit dříve chytrou a sympatickou zombici Ghoulii Yelps, další postavy, které zůstaly z minulých časů jsou většinou extrémně ooc... Celé se to příliš zaměřuje na sociální sítě a ani ta móda už není tak zábavně monstrózní, jak bývala, je jen přepáleně barevná. Nicméně navzdory této pachuti z labutí písně se vcelku těším na připravovaný hraný film, který by měl vyjít během roku 2022. Přeci jenom po pěti letech by už staré křivdy mohly být zapomenuty. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, vím, že to je snímek, který je určen hlavně pro fanoušky zde přítomných postav a celého světa, ale na druhou stranu nikomu jinému tohle nic nenabídne. Pár dobrých vtípků na téma Frankensteinovo monstrum, ale jinak je to prostě jen hra na jistotu - líbivé, ne moc ujeté, hezké a prostě asi moderní. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem byl ochotný skousnout Vítejte v Monster High, protože to bylo něco nového a relativně zajímavého a překvapivého, tak tady se vaří z vody a je to hodně a hodně moc velká nuda. Soudě podle reakce dcery nic zásadního ani pro fanoušky všeho růžovo-černého s úpířími zuby... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to lehce odkazuje, co se stalo ve Vítejte v Monster High a pak se rozjíždí další příběh, tentokráte elektrického jiskření. Nepovedený vědecký pokus Frankie zneužijí zombíci a spol. s úmyslem ukradnout normíkům elektřinu. Opět ghúlky předvedou nějaké originální šaty a účesy a vše dopadne, tak jak je to ve filmech o MH běžné. ()

lil7minmin 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu jen za pár mini detailů. S kamarádkou jsme se na film dívaly společně a shodneme se na jednom - jako skalní fanoušci původní Monster High se na tento film nemůžeme dívat bez připomínek, věčného nadávání a zklamaných výrazů. Od rebootu zmizelo několik základních postav (např. Clawd, Ghoulia, Holt/Jackson, Abbey, Heath, Slomo, Melody and Purrsephone,...), některé zas byly jako vyměněné a jejich chování absolutně neodpovídalo originálu (např. Cleo), nové postavy přebíraly chování jiných nebo těch, které byly smazány (Ari a Twylla = Spectra, Moanica = Toralei). Dále nadpřirozené schopnosti, které z Monster High začalo vytvářet rádoby dětský Marvel či DC universe - Cleo lítala po lampách a střílela provazy ze zápěstí jako Spiderman a z Lagoony byl najednou Flash. Bez ohledu na to, ať už to všechno bylo takové nebo makové, film byl nudný tak jako tak. Chvíli jsem začala přemýšlet, o co scénáristům vlastně šlo, když se bavili o nějakém významu tohoto filmu. ()

Reklama

Reklama