Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak trochu šprt Tommy se musí starat o mládě dinosaura poté, co se jeho experiment na vědeckou soutěž vylíhne o něco dřív, než bylo v plánu. Tommy začne stvoření považovat nejen za svého mazlíčka, ale rovnou kamaráda. Když však dinosaurus v den soutěže uteče, musí jej najít dřív, než se ho zmocní závistiví dospělí. (TV Barrandov)

Recenze (4)

juta 

všechny recenze uživatele

Chujovina, kterou budou mít možná malé děti rády, ale pro dospělé to bylo tak trochu k smíchu, hlavně ten dinosaurus co vypadal přichcíple a běhal jak postižená nadopovaná želva. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je to strašně předvídatelný film, který v sobě nemá pořádně žádný nápad a jedná se jen o limonádu pro děti, kde je všechno černobílé, tak musím vyzdvihnout jednu skutečnost, a to je použití animatronické loutky dinosaura. Jasně, ne ve všech scénách, ale aspoň na těch detailech ano, to mě hodně potěšilo. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

V první řadě by mě zajímalo, který „expert“ překládal naslepo název. Není tam žádná „školka“. Takhle to asi odpovídá i tomu titulnímu plakátu, jako obvykle u The Asylum. Pokus o rodinný film opět selhávající kde mohl. Chválená „animatronická“ loutka, jenž byla brána z několika málo úhlů a vlastně měla jen hlavu, taky žádné terno. Dobře, nápad by možná ušel, ale ne v rukou onoho studia a za režie Máry Atkinsů. Čekal jsem naivně něco lepšího, dle traileru. A čeho jsem se dočkal? Blbosti, která moc těch jisker nerozkřesala. Občas mi to připomínalo i E.T.ho, ale to už bych dost hanil. Jednou a dost, jako většinou. 20% ()

Katcat odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní odpad jak vizuální, tak morální. Jako v roce 2017 použít místo dinosaura jen plastovou figurku, která sem tam pohne o milimetr tlamou, to kde jsme. A to nesnáším přeefektované filmy, ale tohle je doslova divácká urážka. Dále, jedná se o rodinný film, takže v podstatě bych měla vzít svoje děcko v morálním vývinu, sednout si s ním k televizi a pustit mu tohle hovno, kde outsider zprovozní jakoby dinosaura a v podstatě ho po zbytek filmu někdo týrá nedostatkem kyslíku. Alles. Žádná jiná pointa. Demence jak cyp. Chudák dítě. A chudák já. Chudák moje mozkové buňky. Umřely na nedostatek kyslíku, protože mi tahle kokotina sebrala dech. A za tohle někdo zkasíruje prachy. Hovno, ty vole. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V 65. minúte Tommyho sestra beží najskôr bez oblečenej mikiny, s nasledujúcim záberom už ale beží s ňou. (ČSFD)

Reklama

Reklama