Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po svadbe sa Gary (Adam Scott) nasťahuje k Samanthe (Evangeline Lilly). Vyžení i syna, ktorého mala Sam s jedným zo svojich predchádzajúcich partnerov. Lucas však nie je len takým obyčajným dieťaťom. Dejú sa okolo neho zvláštne katastrofy, ako napríklad smrť jeho vyučujúcej, vážna nehoda klauna na jeho narodeninovej oslave alebo tornádo, ktoré prekazilo svadbu jeho rodičov. Gary má podozrenie, že Lucas je prevtelením zla, a keď sa blíži šiesta hodina šiesteho júna v deň Lucasových šiestych narodenín, temné zlo sa prebudí. (Marceloo)

(více)

Recenze (33)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo urobil?“ – „Nadával na hodine.“ – „No... to nie je najhoršie.“ – „Potom na seba učiteľka vysypala hydroxid sodný, zapálila sa, vyskočila z tretieho poschodia a nabodla sa na plot.“ – „Aha.“ Malo to svoje momenty, ktoré boli s prižmúrením oka skvelé, ale napriek skromnej minutáži ich nebolo veľa, takže dám len 40%. Paródia na kultovú satanovku Prichádza Satan! prišla síce so 42-ročným (!!!) oneskorením, ale tak zas na svete sa stali už horšie veci. Adam Scott je fajn týpek, ktorý vie zachovať vážnu tvár v najabsurdnejšej situácii, čo je v komédii strašne dôležité, ale stále som si hovoril, o čo lepší by bol Jason Bateman, ktorý je v takých rolách predsa len viac doma. Potešilo ma, že ide miestami o značne drsnú, hrubozrnnú a vulgárnu komédiu, ale napriek skromnej dĺžke je to miestami nuda. Určite ale dávam palec hore za viacero vydarených dialógov („Sme v kukuričnom poli. Čo dobré sa kedy stalo v kukuričnom poli?!“ – „Pole snov ušlo.“), hlášok („Niečo sa ťa spýtam – použil niekedy Scorsese statív?“) a nápadov (horný šuplík). Palec hore za Bridget Everett. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po svadbe sa Gary (Adam Scott) nasťahuje k Samanthe (Evangeline Lilly). Okrem novej manželky získa aj nového syna, ktorého mala Sam s jedným zo svojich predchádzajúcich partnerov. Lucas však nie je len takým obyčajným dieťaťom. Dejú sa okolo neho zvláštne katastrofy, ako napríklad smrť jeho vyučujúcej, vážna nehoda klauna na jeho narodeninovej oslave alebo tornádo, ktoré prekazilo svadbu jeho rodičov. Gary má podozrenie, že Lucas je prevtelením zla, a keď sa blíži šiesta hodina šiesteho júna v deň Lucasových šiestych narodenín, temné zlo sa prebudí. - Eli Craig sa po dlhých rokoch vracia k hororu, a aj keď Little Evil nie je tak dokonalý, ako jeho režijný debut, stále je to zábavná jazda s démonickým dieťaťom. V hlavnej úlohe poteší Adam Scott, ktorý ma v Krampusovi velmi nepresvedčil, ale tu mi úplne vyhovoval. Vedlajšie postavy sú tiež velmi príjemné a humor počas ich interakcií fungoval pre mňa perfektne. Potešili ma odkazy na mnoho hororových klasík ako napríklad The Omen, Poltergeist alebo The Shining. Technicky to je samozrejme špičkovo spracované, keďže to je z distribúcie Netflixu a hudbu má na svedomí môj oblúbenec Marco Beltrami. Mne osobne toto sadlo a velmi rád vidím, že sa Netflix v oblasti hororu v poslednej dobe celkom dobre rozbieha, pretože je to velmi známa spoločnosť, ktorá tomuto žánru môže pomôcť. + herec z Piranha a Krampus + herec z Nothing Left to Fear + herec z Tucker & Dale vs. Evil ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

To, co čekáte z traileru, ale nic navíc a ve výsledku vlastně velmi konvenční komedie. Na rozdíl od Tucker a Dale vs. Zlo se tu neparoduje subžánr, pouze jeden konkrétní film, a to ještě velmi unyle, bez nápadu. Co je vtipného na tom, zkopírovat scénu z Přichází Satan! a přidat do ní přisprostlého sidekicka, který okomentuje bizarnost té situace? Minimálně se to velmi rychle omrzí. Někdy nadsázka ustupuje do pozadí úplně kvůli vyloženě vážně míněnému hororu či rodinnému dramatu. V Craigově předchozím celovečeráku to nepůsobilo divně, protože k tomu měl potřebné atributy (v případě hororových pasážích to byly litry krve, romantickým momentům pomáhala už dříve naznačená naivita postav a sympatičtí herci). V Little Evil se měl nejprve postarat o to, aby se divák smál, a až potom měl nahánět další zajíce. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Gary to nemá moc jednoduché. Přiženil se do rodiny, ve které ho příliš nevlastní syn nemá rád a co hůř, je to antikrist, kterého ovládá samotný ďábel a Garyho chce zprovodit ze světa. Naštěstí Gary zjistí, co se to kolem něj děje a začne jednat. Líbily se mi odkazy na některé snímky jako Osvícení. Záběr na dvě holčičky držející se za ruku byl dokonalej, u toho jsem vybuchl smíchy. Pak jsou tu i odkazy na film The Omen... Celkem pohodový snímek. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto je rozhodne celkom pohodová snímočka od Netflixu. Nie je to síce žiadny filmový zázrak, ale ako jednohubka na večer to dobre poslúžilo. Réžie sa ujal Eli Craig, ktorý na mňa urobil dojem svojím predchádzajúcom snímkou Tucker a Dale vs. Zlo, ktorý bol predsa len po filmovejšej stránke o kus ďalej. Čakal som, že sa pri filme poriadne zasmejem, ale to sa nestalo. Párkrát som sa pousmial, ale to je tak všetko. Potešilo ma pár odkazov na moje obľúbené horory ako Poltergeist, Osvietenie, alebo Satan prichádza. To isté platí aj o hereckom obsadení, kde sa vyskytuje obrovské množstvo známych tvárí. Obzvlášť moja obľúbená sexi riťka Evangeline Lilly. Little Evil mi cez všetky tieto veci rýchlo utiekol a vyložene som sa zabával. 75% je adekvátnych. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ándíbhcarp anivojuch. Režisérovi Eli Craigovi, jehož stylu jsem nikdy nepřišel na chuť, zřejmě nikdo nesdělil, že chce-li ještě v roce 2017 točit horor s vyžvýkaným obsahem, kdy muž vyžení s krásnou ženou i prcka Antikrista, bude muset přitlačit na scénáři a režii. A hle, on to není čistokrevný horor, nýbrž pokus o mix hororové komedie s parodií. Filmu se nedaří na žádné frontě. Hororové scény jsou zredukovány mimo divácké ohnisko, je jich jen hrstka, jen se o nich buď mluví, v lepším případě nevidíme událost, která jim předchází, takže už jen zhlédneme její následek, respektive oběť sbírají nabodnutou z plotu, jiná oběť umírá v kukuřičném poli. Tenhle přístup neakceptuji, film neomlouvá ani nízký rozpočet, režisér dopředu věděl, že přijde na takové scény a nedá se jim vyhnout. Pokud jde o rovinu komedie/parodie, je výsledek jedna velká bída. Nikomu a ničemu se nedá zasmát. A to se ve filmu vyskytuje babochlap, lilipután i parta fotříků docházející na terapie, ale jsou to jen trapné figurky, které dojem z filmu nijak nezlepší. Chlapeček, hrající diblíka, vůbec neuměl hrát, Adam Scott hraje vždy stejně, režisérův záměr pochopila jen Evangeline Lilly, která sehrála manželku nejméně iritujícím způsobem, dokonce vykazuje něco jako komiku. Přítomnou Sally Field, předstírám, že jsem ji přehlédl. A Clancy Brown žije jen z rolí zlotřilců, je-li potřeba záporná béčková role, zavolají mu do síně slávy, kterou má ve věznici Shawshank věčnou. Největší "inovací" filmu je mluva pozpátku, působilo to na tu bídu celkem objevně. Početí chlapečka u okultního rituálu (jen se o tom mluví) a skutečnost, že Samantha je několikanásobná vdova, jsou nápady, které uspěly. Dál už nic. Ke všemu se v ději zbytečně vracíme o týden zpět. Film totiž začíná scénou, kterak Gary leží pod zemí v rakvi, a vyděšená manželka k němu za deštivé noci spěchá s lopatou. A režisér usoudil, že je dobré dozvědět se, co této události předcházelo. Takže do tohoto místa se napojíme přibližně až za hodinu. A v té hodině, i dál, se nepřihodí nic pozoruhodného, zajímavého a zábavného. Je to chujovina, která je podprůměrně slátaná. 3/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Rodinná hororová komedie, která nenaplnila svůj potenciál. Pochybují, že budou uspokojeni fanoušci žánru komedie nebo hororu současně. Náznak legrace byl snad jen při skupinové psychoterapii a scénách, které měly vzbuzovat strach. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dost zoufalá omenovská parodie, která parodickými prvky šetří natolik, že působí spíš jako silně nepovedený remake. Herci sice nebyli tak úplně nesympatičtí a špatní, ale v tomhle případě ani neměli co zachraňovat. Komedie, u které jsem se i přes veškerou snahu ani neusmál. 5% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Little Evil“ by rozhodně mohl být ještě lepší komedií, mohl by být zábavnější, ale i tak je to film, který za to jedno zhlédnutí stojí. Pobavíte se, i když asi vyděšeni nebudete, možná vám některé postavy budou protivné, ale i tak si myslím, že se nudit nebudete a ke konci už budete i fandit hlavnímu hrdinovi, aby vše dobře dopadlo. Příjemná zábava. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Nie je to prilis vtipne a uz vobec nie strasidelne, iba nudne. Navyse vacsina filmov z produkcie netflixu vyzera hnusne nefilmovo... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

K smíchu skoro nic,Lilly se mi strašně líbí,ale tady byla skoro celej film na pěst,a vlastně celý dost pofidérní.Slabota za 30%. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Parodie na Démonické horory, která měla z počátku či chvílemi potenciál. Pár vtipků se obzvlášť povedlo, ale spousta z toho byla bohužel trapnost. Tucker a Dale vs. Zlo bylo povedenější. 60% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie a poloparodie se sympatickým obsazením, jejíž hlavní ambicí je komediální složka, tudíž není překvapující, že nenabízí strašidelné momenty, co už ale je překvapující a dokonce zarážející, to je absence pořádného humoru. Odlehčená atmosféra je znatelá z každé scény, ovšem samotnou atmosféru již nedopňují vtipy příliš často, což je rozhodně velká chyba a když už humor přijde, je často velmi předvídatelný. Nicméně několik povedených fórů se najde a díky oné pohodové atmosféře a dobrým hercům je nakonec Little Evil nenáročným a ničim nevynikajícím lehkým nadprůměrem, který zafunguje ve chvílích, kdy nemáte na co jiného koukat. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem zábavnou parodii, bohužel to byla spíše nuda. Seriálové obsazení potěšilo, hlavně Lilly ve spodním prádelku a můj oblíbenec Labine. Ve filmu je pár narážek a odkazů na různé filmy, takže mě aspoň těšilo je nacházet, když byl film taková nuda. 30% ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Poselstvím hororové komedie by už z podstaty námětu, který udává podstatu snímku, mělo být, aby se divák alespoň u několika dějových sekvencí zasmál, či alespoň usmál... Nestalo se.... Nicméně, herci - a zvláště ten nejmladší z nich - se opravdu snažili... Nicméně, scénář je scénář, a s ním jsou dány mantinely. To je jediný důvod, proč snímek neposílám rovnou do Odpadu... 20% a 1 hvězda za snahu herců. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Tento film mi lehce připomíná Scary Movie 3,4 akorát trošku nedodělané a nedotažené do konce. Z těch vtípků by mohlo být i víc, pořádně to rozject bylo tam tolik nápadů... ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Spíš průměrná komedie, která nakonec i zajímavý úhel a odvážnější humor (pohřbení zaživa) podkope sluníčkovým koncem. Adam Scott je sympaťák jako vždy a Clancy Brown opět zastiňuje ostatní svým charismatem, ale překvapivě si svou roli nejvíc dává Evangeline Lilly. Její scény jsou taky jako jediné konstantně vtipné, ale bohužel je jich dost málo (ne tak málo jako Browna, ale stejně). Je to příjemné pokoukání, ale druhý Tucker & Dále vs. Evil se fakt nekoná. Vlastně je to takový kočkopes – pro vyloženě hororové fanoušky to není dost ostré a zbytek to pravděpodobně odradí už tématem. Možná tomu chybí Alan Tudyk, možná Morgan Jurgenson. Každopádně promarněná šance. ()

Reklama

Reklama