Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po svadbe sa Gary (Adam Scott) nasťahuje k Samanthe (Evangeline Lilly). Vyžení i syna, ktorého mala Sam s jedným zo svojich predchádzajúcich partnerov. Lucas však nie je len takým obyčajným dieťaťom. Dejú sa okolo neho zvláštne katastrofy, ako napríklad smrť jeho vyučujúcej, vážna nehoda klauna na jeho narodeninovej oslave alebo tornádo, ktoré prekazilo svadbu jeho rodičov. Gary má podozrenie, že Lucas je prevtelením zla, a keď sa blíži šiesta hodina šiesteho júna v deň Lucasových šiestych narodenín, temné zlo sa prebudí. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Little Evil“ by rozhodně mohl být ještě lepší komedií, mohl by být zábavnější, ale i tak je to film, který za to jedno zhlédnutí stojí. Pobavíte se, i když asi vyděšeni nebudete, možná vám některé postavy budou protivné, ale i tak si myslím, že se nudit nebudete a ke konci už budete i fandit hlavnímu hrdinovi, aby vše dobře dopadlo. Příjemná zábava. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po svadbe sa Gary (Adam Scott) nasťahuje k Samanthe (Evangeline Lilly). Okrem novej manželky získa aj nového syna, ktorého mala Sam s jedným zo svojich predchádzajúcich partnerov. Lucas však nie je len takým obyčajným dieťaťom. Dejú sa okolo neho zvláštne katastrofy, ako napríklad smrť jeho vyučujúcej, vážna nehoda klauna na jeho narodeninovej oslave alebo tornádo, ktoré prekazilo svadbu jeho rodičov. Gary má podozrenie, že Lucas je prevtelením zla, a keď sa blíži šiesta hodina šiesteho júna v deň Lucasových šiestych narodenín, temné zlo sa prebudí. - Eli Craig sa po dlhých rokoch vracia k hororu, a aj keď Little Evil nie je tak dokonalý, ako jeho režijný debut, stále je to zábavná jazda s démonickým dieťaťom. V hlavnej úlohe poteší Adam Scott, ktorý ma v Krampusovi velmi nepresvedčil, ale tu mi úplne vyhovoval. Vedlajšie postavy sú tiež velmi príjemné a humor počas ich interakcií fungoval pre mňa perfektne. Potešili ma odkazy na mnoho hororových klasík ako napríklad The Omen, Poltergeist alebo The Shining. Technicky to je samozrejme špičkovo spracované, keďže to je z distribúcie Netflixu a hudbu má na svedomí môj oblúbenec Marco Beltrami. Mne osobne toto sadlo a velmi rád vidím, že sa Netflix v oblasti hororu v poslednej dobe celkom dobre rozbieha, pretože je to velmi známa spoločnosť, ktorá tomuto žánru môže pomôcť. + herec z Piranha a Krampus + herec z Nothing Left to Fear + herec z Tucker & Dale vs. Evil ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

To, co čekáte z traileru, ale nic navíc a ve výsledku vlastně velmi konvenční komedie. Na rozdíl od Tucker a Dale vs. Zlo se tu neparoduje subžánr, pouze jeden konkrétní film, a to ještě velmi unyle, bez nápadu. Co je vtipného na tom, zkopírovat scénu z Přichází Satan! a přidat do ní přisprostlého sidekicka, který okomentuje bizarnost té situace? Minimálně se to velmi rychle omrzí. Někdy nadsázka ustupuje do pozadí úplně kvůli vyloženě vážně míněnému hororu či rodinnému dramatu. V Craigově předchozím celovečeráku to nepůsobilo divně, protože k tomu měl potřebné atributy (v případě hororových pasážích to byly litry krve, romantickým momentům pomáhala už dříve naznačená naivita postav a sympatičtí herci). V Little Evil se měl nejprve postarat o to, aby se divák smál, a až potom měl nahánět další zajíce. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Poselstvím hororové komedie by už z podstaty námětu, který udává podstatu snímku, mělo být, aby se divák alespoň u několika dějových sekvencí zasmál, či alespoň usmál... Nestalo se.... Nicméně, herci - a zvláště ten nejmladší z nich - se opravdu snažili... Nicméně, scénář je scénář, a s ním jsou dány mantinely. To je jediný důvod, proč snímek neposílám rovnou do Odpadu... 20% a 1 hvězda za snahu herců. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Gary to nemá moc jednoduché. Přiženil se do rodiny, ve které ho příliš nevlastní syn nemá rád a co hůř, je to antikrist, kterého ovládá samotný ďábel a Garyho chce zprovodit ze světa. Naštěstí Gary zjistí, co se to kolem něj děje a začne jednat. Líbily se mi odkazy na některé snímky jako Osvícení. Záběr na dvě holčičky držející se za ruku byl dokonalej, u toho jsem vybuchl smíchy. Pak jsou tu i odkazy na film The Omen... Celkem pohodový snímek. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama