Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvojice policistů z různých taktických jednotek se spojí, aby zachránili dceru prezidenta... Luke (Til Schweiger), drsný člen speciální jednotky GSG-10 a Theo (Matthias Schweighöfer), mladý nezkušený policista ze zbrojního skladu, musí v důsledku bizarních okolností spojit své síly a vytvořit improvizovaný akční tým, aby zachránili dceru moldavského prezidenta Mašu Butkinovou (Lisa Tomašewsky), kterou někdo unesl z paláce Bellevue. Nesourodá dvojice policistů však zanechává po sobě jen spoušť a zkázu, a napáchá více škody než užitku. Luke s Theem se na každém kroku pořádně ztrapňují a hrozí, že jejich akce skončí blamáží. Nakonec však s pomocí hackerky Nicki (Anne Schäferová) odhalí stopy velkého spiknutí a zjistí, že cílem únosu mladé prominentky nebylo jen vysoké výkupné. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (30)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Žánrovo ľahká pohodička, netypická buddy-movie s brutálnym drsňákom pripomínajúceho Casey-ho zo seriálu Chuck (vynikajúci Til Schweiger, ktorému tieto akčné roly sedia) a miernym nešikom s brilantným mozgom (Schweighöfer). Už viacerí tu poznamenali, že film neprináša nič nové. Ja som od neho nečakal v podstate nič, a bol som príjemne prekvapený. Nemci tieto filmy vedia točiť s ľahkosťou, a byť trošku lepšieho scenáru a originálnejších gagov, vytiahlo by to aj na 4*. Takto len 3*, ale v spokojnosti. K sobotnému/nedeľnému večeru na oddych a vypnutie je tento film skvelý (obzvlášť ešte teraz vo vianočnom/povianočnom období). Dodatok - všimol som si, že viacerí pomerne známi (a zjavne aj úspešní) nemeckí herci sa pomaly stávajú (mimo herectva) aj režisérmi, producentmi a zároveň aj scenáristami (Schweiger bol v tomto asi priekopník). Bez akejkoľvek kritiky alebo chvály, bude len zaujímavé vidieť, ako sa to s nemeckou kinematografiou bude v budúcnosti uberať. Filmov točia dosť, a nie sú vôbec špatné, len je to žánrový stred. ()

topvideo 

všechny recenze uživatele

Ak je účelom komédie nasrať, tak tu vás jedna postava svojím konaním nasiera dokonale, čistý debil....ale je to jeho úloha. ()

jesuisnobody 

všechny recenze uživatele

Určite sa nedá povedať, že by to bol vrchol nemeckej komédie,predsa len Matthias aj Til sú už celkom mŕtve hviezdy,čo sa týka ich domácej kinematografie, ale na hektický večer pracovného týždňa to poslúži celkom dobre.  Za hranu vkusu, ako je to u oboch pánov v posledných rokoch dosť časté nezašli, takže za slabé tri hviezdičky. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 7/10. ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele

Byla jsem na to zvědavá. Byla jsem zvědavá hlavně na dvojici Sweiger/ Schweinsteiger protože chemie v Rote Baron jim fungovala. Musim však konstatovat komediální poloha nesvědčí ani jednomu raději bych je oba viděla opět v něčem vážnějším ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Na nouzový kód Hot Dog dojde v závěru prostého dobrodružného příběhu, policista v nouzi jím přivolá pomoc. Dva, později tři v Berlíně, Braniborsku a Polsku hledají a osvobozují zajatou moldavskou princeznu a jako vedlejšák brání a zabrání moldavskému převratu. Kolaterální škody spektakulární, osobní vztahy srší ironií a za chvíli budou Vánoce, tak pravil Tripper Clancy. P.S. To jsou řádky o příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

Reklama