Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvojice policistů z různých taktických jednotek se spojí, aby zachránili dceru prezidenta... Luke (Til Schweiger), drsný člen speciální jednotky GSG-10 a Theo (Matthias Schweighöfer), mladý nezkušený policista ze zbrojního skladu, musí v důsledku bizarních okolností spojit své síly a vytvořit improvizovaný akční tým, aby zachránili dceru moldavského prezidenta Mašu Butkinovou (Lisa Tomašewsky), kterou někdo unesl z paláce Bellevue. Nesourodá dvojice policistů však zanechává po sobě jen spoušť a zkázu, a napáchá více škody než užitku. Luke s Theem se na každém kroku pořádně ztrapňují a hrozí, že jejich akce skončí blamáží. Nakonec však s pomocí hackerky Nicki (Anne Schäferová) odhalí stopy velkého spiknutí a zjistí, že cílem únosu mladé prominentky nebylo jen vysoké výkupné. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (30)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nalákal mě Til.. kterej za celej film mluví jak přiteplenej dement. Ve filmu se nachází několik málo rádoby ftipných scén, špetka přetrapnělý akce, a přes skutečnost, že jsem rozvinul veškerou svou snahu se tou sračkou nějak zabavit, vydržet až do konce a najít nějakej smysl v totálně promrdaných 106-ti minutách, z těžkým srdcem konstatuji, že se jedná o bohapustý hovno. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Na nouzový kód Hot Dog dojde v závěru prostého dobrodružného příběhu, policista v nouzi jím přivolá pomoc. Dva, později tři v Berlíně, Braniborsku a Polsku hledají a osvobozují zajatou moldavskou princeznu a jako vedlejšák brání a zabrání moldavskému převratu. Kolaterální škody spektakulární, osobní vztahy srší ironií a za chvíli budou Vánoce, tak pravil Tripper Clancy. P.S. To jsou řádky o příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komediální jednohubka, ideální pro večerní program komerčních televizí. Dějově Hot Dog nenabízí vůbec nic nového, příběh o nešikovném mladíkovi a o jeho heroickému vzoru, které shoda náhod svede dohromady a začnou se dít věci. Ústřední dvojice herců své role zvládli dobře, celkem jim sedly a působili přirozeně. Humorných scén je ve filmu dostatek, několik vtipů mě opravdu dost pobavilo. Akční scény si nejvíce a asi i nejlépe podal Til Schweiger, pro kterého jsou přestřelky a souboje víceméně rutina. Ale jo, ve finále jsem spokojený, snímek si na nic nehraje a jako hodně obyčejná zábavovka funguje skvěle. 6/10. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Německá kinematografie se pokusila v hollywoodském stylu natočit žánrovou akční komedii ve stylu buddy movie, což se kupodivu podařilo. Zárukou úspěchu je hlavně Til Schweiger v jedné z hlavních rolí, který je svým způsobem ztělesněním německé verze Mela Gibsona. Bez něj by snímek tak přitažlivý rozhodně nebyl. Dvojice je taková, jaká v něčem takovém funguje nejlépe. Jeden drsňák, druhý ňouma. A tihle dva, přes své původní vzájemné nesympatie, jsou nuceni vlivem daných okolností spolupracovat při pátrání po unesené dceři moldavského prezidenta. Snímek jako svůj režijní debut natočil Torsten Künstler a učinil tak skutečně zručně. Z německé produkce rozhodně filmové překvapení. Mnohaletá spolupráce německých tvůrců s Hollywoodem tedy tímto přinesla výsledky. Někdo může namítnout, že se jedná o hollywoodský stereotyp, čímž by měl v podstatě pravdu, avšak v rámci evropské kinematografie na druhou stranu zase proč ne. Charaktery postav jsou jasně dané, příběh také, byť samozřejmě neoriginální, spousta klišé a nějakého toho patosu, k tomu humorné situace, a po zručně odvedené režijní práci nezbývá nic jiného, než se u filmu patřičně bavit. Pokud se nebude hledat originalita, snímek se dá náležitě užít. ()

jesuisnobody 

všechny recenze uživatele

Určite sa nedá povedať, že by to bol vrchol nemeckej komédie,predsa len Matthias aj Til sú už celkom mŕtve hviezdy,čo sa týka ich domácej kinematografie, ale na hektický večer pracovného týždňa to poslúži celkom dobre.  Za hranu vkusu, ako je to u oboch pánov v posledných rokoch dosť časté nezašli, takže za slabé tri hviezdičky. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Počas záverečných titulkov možno sledovať nepodarené zábery. (Johnny.ARN)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama