Reklama

Reklama

Spectral Ascension

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 2017, 6 min

Režie:

Paul Clipson

Recenze (3)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Když zapadne slunce a vychází hvězdy, rozhodně doporučuji velký obraz a sluchátka - ponoření do experimentálního filmu, nejen opticky, ale i fyzicky. Hudebně od Byrona Westbrooka esteticky, až snově propojené s obrazem. Clipson vytváří ultra-rychlý střih a pohyb Super8 - troufám si říct desetinásobně rychlejší, než v předešlých počinech, který vytváří až klaustrofobický pád do jiného světa. P.s. 15x a absolutně bez výhrad, a stále se mi potvrzuje Spectral Ascension, jako nejlepší Clipsonův obraz a pokud by mělo hudební podklad, jako v Total Fiction (Shinya Sugimoto & Jeremy Young - Fiction 4), jednalo by se o nejlepší performance mého života. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka je přímo hypnotizující. Celkový dojem však zkazila hudba Byron(a) Westbrook(a). Po hudební stránce funguje Clipson(ovi) daleko víc spolupráce s Lawrence(m) English(em). Možná ješte lepší volbou by byl Jefre Cantu-Ledesma. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Obraz zase krása, ale hudba mi upřímně moc do toho neseděla. Jak tu píše pan Hnědý (a já s ním plně souhlasím), mít to hudbu jako v Total Fiction, bude to fakt něco. Slabší 4* ()

Reklama

Reklama