Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abigail Grandacreová (Alicia Leigh Willis) je profesorkou etiky na právech a učí své studenty, jak je důležité hrát podle pravidel, což je podle ní základní kámen úspěšné kariéry. Klade to svým studentům na srdce zvlášť, protože před léty jako prokurátorka vynesla chybný rozsudek a odsoudila nevinného člověka. V její třídě je pohledný, vysoce inteligentní student Vance, který zná vždy všechny odpovědi. Na známkách mu velice záleží, protože potřebuje plné stipendium a udělá všechno, aby měl áčko. Abigail ho ale nechá vyletět z poslední zkoušky, protože podváděl. To mění situaci. Vance po ní chce, aby mu známku změnila, jinak se jí pomstí. (TV JOJ)

(více)

Recenze (11)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Nejeden divák by si mohol všimnúť jedného z najneschopnejších scenáristov. Ten točí najprv príbeh o skvelom študentovi, ktorý je úplne normálnou civilnou osobou, šikovný, s vlastnou hlavou a smutným príbehom. Aby potom po celý čas mu hádzal fiktívne polená pod nohy v podobe tej najodpornejšej ženskej učiteľky ktorú som v kinematografii videl. To ako umelo sa snaží z nej urobiť obeť a z neho nejakého psychopata, je na pováženie hlavne vtedy, ak nič predtým tomu nenapovedá. Jedným slovom, je tento film veľkým nedorozumením v civilnej oblasti vzťahov. Akurát je svetlým bodom nutnosť ponechania študenta na škole lebo... financie. Komando síce na konci nezasahuje, avšak o vždy dobre nastylovanú, vymaľovanú agentku nebude núdza. Rovnako ako vlastnosť preživších žien nezobrať zbraň a utekať von dvermi, ale vždy nutnosť presvedčiť sa či ten „agresor“ žije či nie. Nevadí, ten film je produkčný odpad hlavne v úplne pomýlenom podaní hlavných postáv.(videné 27.01.2020, Jojcinema archív) ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Až příliš mnoho nelogických kroků tento thriller sráží. Scénář tedy z moc nestojí, vlastně je vše jasné, zvláštní student, který by kvůli známkám udělal cokoli. Tak trochu hloupost, vlastně celý film alespoň nějak drží představitelka hlavní role, která je fajn, takže jí fandíte. Ale to je asi tak všechno ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Opäť thriller o jednom až príliš inteligentnom študentovi, ktorý je schopný kvôli známke ničiť život svojej učiteľke. Len nedávno tu bol podobný "Dismissed", ktorý v mojich očiach dopadol o poznanie lepšie. Už len kvôli presvedčivejšiemu a charizmatickejšiemu hlavnému záporákovi. V tomto prípade sa mi páčila len učiteľka, ktorá bola v celom filme asi jediným svetlým bodom. Ale ani tá nezachraňuje totálne mizerný scenár. Lebo študent musí byť tradične chránený dementným systémom a keď sa konečne odhalia karty, musia byť policajti vykreslení ako tie najneschopnejšie nemehlá. Už sa nedá chváliť ani ten nápad. Ploché, fádne, nezaujímavé. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak, že na začátku sledujeme učitele , který se předávkuje. Udělal to naschvál jelikož ho tam někdo sral nebo mu někdo pomohl? jelikož je to thriller správná odpověď je b. Posuneme se o rok nebo půlrok dopředu (není to tam řečeno, ale předpokládám, že se to někam posunulo) a na jeho místo jde učitelka, která v minulosti odsoudila asi nevinného člověka a má z toho trauma. V třídě se chytne se studentem a chce ho nechat propadnout to, ale nejde tak lehce jelikož někdo z jeho rodiny dotuje tu školu (smí se to vůbec? pochybuji) a navíc je to psychouš. Klasický thriller do televize nic více nic méně kazí ho, ale pointa, která má 2 vysvětlení buď přežil a byl v jejím semestru což moc nedává smysl nebo prostě viděla v dalším vzpurném a namyšleném studentovi ho. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hodně nudný thriller se zmršenou kamerou. Jediný výrazný světlý bod je učitelka, která tady něco herecky jako jediná předvádí a dokonce je i sympatická a člověk jí fandí. Celkem mě překvapil koukatelný úvod, no, pak to začalo skutečně nudit, nic moc se tam nedělo. Na konci nějaké napětí přijde, není ho ale moc. No a poslední scéna, klasika - proč vymýšlet jiný konec, co když se to chytne a režisér natočí další 3 pokračování? Nakonec slabé 2*. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama