Reklama

Reklama

Poslední svého druhu

  • Česko Poslední zvířata (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Abychom zachránili živočišné druhy, které se ocitly na pokraji vyhynutí, musíme mnohdy putovat opravdu daleko. Vědci, ochranáři i aktivisté bojují proti pytlákům a zločineckým sítím ohrožujícím přežití slonů a nosorožců, a to jak v Africe, tak v zákulisí asijského černého trhu i Spojených státech. Jaká je odezva moderního světa na toto vybíjení a jak účinně zabránit vyhynutí nosorožce tuponosého severního? (National Geographic)

(více)

Recenze (5)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy sa môžu natočiť o takmer všetkých veľkých cicavcoch a aj tak to nepomôže. Je to skrátka boj s veternými mlynmi. Človek je len vírus na tele tejto planéty.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prášok z rohu nosorožca bieleho je na trhu drahší ako kokaín. Pretože zaostalé národy veria, že má čarovnú moc, hoci sa skladá z keratínu, teda má rovnakú štruktúru ako ľudský necht. Žiaľ nikto doteraz domorodcom a poverčivým ľuďom ešte nevysvetlil, že keď si budú obhrýzať nechty, uzdraví ich to rovnako. A tak krásne zviera odchádza z toho sveta, podobne ako slony. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Změní se to někdy? Asi ne, možná omezí je to bolestivý pohled a odvaha lidi co to chtějí změnit. Dokument co ukazuje reálnost která by nemusela být. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama