Reklama

Reklama

Zavolej tátovi

(festivalový název)
  • USA Call Your Father
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2016, 20 min

Obsahy(1)

Generační výpověď řešící příběh jednoho nočního rande mezi padesátiletým Gregem a čtyřiadvacetiletým mladíkem, který však nešetří notnou dávkou sobectví a ironie. Vyplývající situace pak ne zcela odpovídají Gregovu počátečnímu očekávání. (Mezipatra)

Recenze (3)

Danqo 

všechny recenze uživatele

Fakt to malo tempo aj myšlienku, takže ostatné gay kraťasy to prevyšovalo. Veľmi zaujímavý stret – hovorí sa o stretnutí generácií, avšak ja by som skôr povedal pováh: do seba zahľadeného instantného chlapca so zrelým mužom snažiac sa pochopiť situáciu, v ktorej sa ocitol. Mini spoiler: trochu obdivujem výdrž postavy Grega, pretože ja by som poslal takého šulina do prdele už na sieti. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

5* Patřím k padesátníkům a odnáším si z tohoto gay kraťasu ten pravý pocit soucítění, sounáležitosti a nepochopení s mladší bezproblémovou generací. Nedá se vše generalizovat a vím, že k tomuto dospěje většina lidí. Prostě tentokrát se mi trefil do nálady a doporučuju ... do konce roku je k shlédnutí tady a zvyšuji hodnocení. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

První ze dvou Firstmanových filmů zde uvedených byl pro mě zajímavý, konverzační, ale přes mnou neočekávaný závěr přeci jen nějaký ten závan režisérovy osobnosti a současně i herce tam byl. Klidně to mohlo být i naopak, výjimka potvrzuje pravidlo a nebo že by starší generace byla vždy taková a mladší onaká? Rovněž slušně herecky podáno ... 5655 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama