Reklama

Reklama

6,9 Richterovy škály

  • Rumunsko 6.9 pe scara Richter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Podřadný rumunský herec se ve svých čtyřiceti letech těžko vyrovnává se složitou rolí v muzikálu, depresivní a chorobně žárlivou manželkou a posedlostí z bezprostředně hrozícího ničivého zemětřesení. Když se pak v jeho životě náhle objeví manipulativní otec, s nímž se dosud nesetkal, dobrovolně mu padne za oběť. Z původní procházky peklem se ale v závěru stane cesta vykoupení. Tonyho hlavní role v Orfeovi v podsvětí dokonale odráží jeho chaotický život na pokraji zhroucení. Paralelní muzikálový svět promění jeho apokalyptické myšlenky v gejzír čiré vitality. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já jsem původně viděl v názvu 69, takže jsem ožil, ale pak se to upřesnilo s desetinou čárkou, no dal jsem play, ale docela lituju. Ze začátku to bylo docelav pohodě, jenže mám dojem, že tady někomu chyběla soudnost se stopáží, takže se pak všechno jen natahovalo a mě už to začínalo i dost otravovat ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V pohodě stravitelná rumunská komediální jednohubka, která není úplně tak komediální, jako spíš dramatická a se zajímavými rumunskými postavami. Je to takový ten film, na který nekoukáte proto, abyste se v jednom kuse smáli, ale zase jste zvědaví na to, co si manželka hlavního protagonisty v každé další scéně připraví. Asi nejvzorovější ztvárnění protivné, žárlivé, ale místy spravedlivé manželky. Nevěděl jsem, jestli ji tu vnímat pozitivně nebo negativně a tak jsem jí radši nevnímal nijak. Pro jistotu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slabý, jak z hereckej tak aj z režisérskej stránky. A strašne by ma zaujímalo, že aká skupina divákov bola tou tzv. cieľovou skupinou. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Reklama

Reklama