Reklama

Reklama

Píše se rok 1989. Spojené státy plánují invazi do Panamy. Becker, bývalý drsný námořník, přesto citlivý člověk, který po smrti své ženy prožil těžké časy, se ujímá nejtěžší výzvy svého života. Najal ho agent CIA a jeho úkolem je proniknout do nebezpečného světa obchodu se zbraněmi. Tato přísně tajná mise mu nečekaně odhalí pravou podstatu moci. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Vypadá tok tak, že aj Mel Gibson, podobne ako Bruce Willis, sa vydal na dráhu D/E-čkových filmov. (Dôvody sú pravdepodobne trochu iné.) Dúfajme, že to nebude mať dlhotrvajúcu dobu. Panama by ušiel ako nejaký C-čkový film, ale ani tie najzákladnejšie požiadavky nedokáže splniť: scenár je deravý a miestami zbytočne preťahovaný, postavy sú veľmi ploché (nehovoriac o hlavnej postave s minimálnou charizmou), akčné scény spíš amatérske so zlou podporou CGI. Zatiaľ najhorší film od režiséra Marka Neveldina. Osobné hodnotenie: 40% (odpad!) ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Ten film má veľký počet atribútov, pre ktorý ho môžeme nazvať suterénom. Scenár B-, hrkotajúcu, vnucujúcu sa a neprehľadnú ručnú kameru, bývalú hviezdu hollywoodu, ktorá už má ban snáď všade a nik s ňou nespolupracuje a nechcenú vtipnosť a extrémnu neprehľadnosť deja ako takého. Divákovi je úplne jedno, čo sa na plátne deje a či topic of the movie o tom, ako je obchod s pochybným "zbožím" komplikovaný, vie podať. Lebo práve spôsob podania dáva filmu hĺbku a tu žiadna nie je. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Ano, Gibson neměl po své „epizodě“ v Hollywoodu štěstí na role, ale tohle je naprosté dno. Sám Gibson je ok, ale nejsem si vůbec jistý, jestli věděl, do čeho jde, protože po filmařské stránce je Panama přímo urážející (ačkoliv při zpětném pohledu už mi začíná docházet, proč roli vzal... ve filmu se jen mihne a pak jen občas poskytne voice-over, tudíž snadné money a producenti se pak můžou ohánět tím, že v jejich filmu hraje velká hvězda). Průšvih jsem tušil už na začátku, když se v titulcích vystřídalo snad přes 10 produkčních firem. Ale až při pohledu na filmografii režiséra jsem zjistil, čím to je. Jeho filmy opravdu nemusím. A když k sobě do party seženete nešikovného střihače a vyšinutého kameramana, máte zaděláno na velké potíže. A jako bonus tady máme dva scénáristy, kteří by potřebovali přiložit do kamen, aby dokázali vymyslet lepší dějovou linku. V podstatě půlka filmu je slepá ulička a vrstvíme na sebe jednu scénu za druhou jenom proto, že scény působí rádoby cool. Co se stalo v poslední půl hodině nevím, neměl jsem sílu se dodívat. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když jsem koukal na vynikající seriál Yellowstone, říkal jsem si, že Cole Hauser potřebuje nějakou pořádnou akční sólovku. Bohužel ji dostal ve filmu s kvalitou novodobých Seagalovek, Willisovek, případně Cageovek. Mizérie o to větší, že se do ní nechal ukecat i Mel Gibson a režíroval dříve šikovný Neveldine. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak Gibson se nám pomalu propadá do bažin a začíná působit doufám, že jen přechodně dojmem, že na všechno kašle a jde jen za penězmi podobně jako Vyliž. Zklamáním je rovněž režisér Neveldine který od ve svý době opravdu zábavnýho a invenčního Cranku a jakž takž ucházejícího pokračování už nedokázal na tyhle filmy navázat ani náhodou, ale dobře tu jednu ještě dám i proto, že Agent Game je ještě větší peklo.15% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film byl původně oznámen v září 2014 s tím, že natáčení proběhne v létě 2015. Režisér Daniel Adams se později věnoval jinému projektu (An L.A. Minute, 2018) a tento byl odložen. V srpnu 2019 bylo oznámeno, že natáčení filmu začne v listopadu toho roku a v hlavních rolích se představí Morgan Freeman a Frank Grillo. K natáčení nakonec nedošlo a oba z projektu odstoupili. V říjnu 2020 bylo oznámeno, že film podle Adamsova scénáře natočí režisér Mark Neveldine s Colem Hauserem a Melem Gibsonem v hlavních rolích. Film byl natočen v prosinci 2020 v Portoriku. (WernerDMZ)

Reklama

Reklama