Reklama

Reklama

Lou

  • USA Lou
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2017, 6 min

Režie:

Dave Mullins

Scénář:

Dave Mullins

Kamera:

Adam Habib
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

LOU, nový krátký film společnosti Pixar Animation Studios, vypráví o krabici ztrát a nálezů, a neviditelných stvůrách, které se v ní ukrývají. (Falcon)

Recenze (31)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* jednou za čas se povede Pixaru nějaký nápaditý kraťas, ale tímto u mě neuspěl a nalákal mě jen na své vysoké skóre. Tento je sice milý, ale na mě už opravdu hodně infantilní a poučný může být jen pro ty nejmenší prcky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pixar opět boduje s tím, co mu jde nejlépe. Invence, humor, dokonalý vizuál a především nápad. Lou mě dokázal během šesti minut nadchnout, rozesmát, dojmout a naštvat tím, že už skončil, což protentokrát promíjím, protože to jinak byla taková neskutečná nádhera, že jsem dlouho přemýšlel o něčem hezčím, co jsem za dlouhou dobu viděl. 100% ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

To na čem pixarovky minulých dvou dekád stavěly již nemá sebemenší smysl hledat v jejich celovečerní tvorbě, kde veškerá hravost a nápaditost definitivně uvolnila místo prodeji hraček skrze jednu bezpečnou sázku na jistotu vedle druhé. Naštěstí v jejich krátkometrážní tvorbě stále ještě starý dobrý Pixar poznat lze. Louimu chybí snad jen lépe vygradovaný závěr, jinak má vše; nápad, hravost, dojetí i poučení. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden krátkometrážny snímok od Pixaru a opäť rana do čierneho. Páči sa mi, že Pixar sa často snaží natočiť niečo náučné pre deti. Z čoho sa môžu poučiť. Nieje to len tak niečo chutné a pekne animované, ale má to aj svoj cieľ, ponaučenie a pointu. Postava Loua je zaujímavá, netreba ani aby rozprával. Všetko je zrozumiteľné. Len mám pocit, že sa deti môžu báť tej príšery čo tam behá, ale tak lepšie, ako v niektorých animákoch, kde sa aj vraždí a umiera. Prostredie školského dvora je pekné a pestrofarebné. Ak raz budem mať deti tak toto im pustím. Škoda len, že ich zabavím len na 6 minút. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

kraťas vysílaný před animákem Auta 3. Chápu, že se Pixar potřebuje uvolnit a své nápady chrlit do světa i jinak než celovečerákem. Osobně bych si (konkrétně v případě Louieho) klidně tu čest nechal ujít.jasně, jde o animační špičku... no... a co. Na mě příliš seriozní a vážné. Jejich starší kousky byly mnohem zábavnější a hravější. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama