Teito je firma prolezlá diskriminací a zneužíváním všeho druhu. Sexismus, šikana ze strany vedoucích, protekcionismus, to vše je na denním pořádku. Aby toho nebylo málo, ve firmě dochází také k zvýhodňování mladých, pěkných, ale nezkušených pracovnic na úkor služebně starších a kvalifikovanějších kolegyň. Plná ideálů přichází do tohoto prostředí mladičká a naivní Jošii Emiri. Kvůli vrozenému citu pro spravedlnost nedokáže přihlížet místním nespravedlnostem, a tak jí zbývá jediné: bojovat. Podaří se jí změnit zkostnatělou strukturu japonské firmy, nebo dopadne stejně neúspěšně jako její předchůdkyně?
(black.crow)
Komentáře uživatelů k TV seriálu (1)
black.crow
Námět je sice sympatický, zpracování se ale bohužel moc nepovedlo. Seriál by klidně mohl mít jen dva díly – první a poslední, mezitím se toho stejně moc nestane. Postavy budí emoce, fungují, v tomto ohledu si seriál diváka získá. Zklame ho ale situacemi, které jsou až moc vzdálené realitě. Například: mladá zaměstnankyně morálně usměrňuje nadřízeného. Mladá zaměstnankyně křičí na nadřízenou. Nemožné u nás, natož v Japonsku. Dvěma slovy: Velké zklamání.(13.10.2019)