Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Kopi1 

všechny recenze uživatele

První série za mě furt nejlepší, ale stále parádní díly ve 3. sérii, hlavně hlášky směrem ke Slovensku a Brně byly top a ani by mi nevadilo, kdyby to takto zůstalo zakončené. Samozřejmě bych na další sérii hned kouknul, ale přišlo mi tohle jako důstojné zakončení a nevím ani, kam dál by se to mohlo pohnout. Jinak Covid zde velmi pomohl, že stadiony zejí prázdnotou a dobré byly i záběry ze zápasů. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosti rozporuplná sezona, jelikož první polovina je vážně děs, a v podstatě funguje jen na tom, že si šíleně trapným způsobem utahuje ze Slováků. No a pak jsou tu poslední tři díly, kdy se konečně dočkáme pořádné dávky hokeje, a najednou jsou z toho nejlepší díly seriálu. Jo, a taky samotný Bůh. Tvůrci se chválabohu zbavili příšerného Šárského, takže tu aspoň neotravuje on, a díky závěrečným dílům je tato série ve výsledku lepší než ta druhá. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U první série mě to nenapadlo, snad že v Havířově bývalo v ochozech víc lidí, než ve trojce na zápasech “mistrovství světa”, ale Lajna je bizárek. Vidět to nějaký cizinec, kterej má na háku Lajngoše, Džegra i celej slavnej hokej jako takovej, tak by si patrně klepal na hlavu, jak amatérsky můžou ještě působit seriály z produkce celoplošné televizní stanice. Pravděpodobně by nikdy nezměnil názor, protože by to v něm neprobouzelo ta emoční pohnutí, která se při sledování Lajny dostavují u mě. Trojka fakt vypadala, jak kdyby ji točili kluci odvedle, ale… Takže díky všem! ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Snad i nejlepší série. Jako bývalému fotbalistovi (jak mi říká bývalý hokejista) se to líbí víc než přebor. Ale 4 hvězdy dát nemůžu. Suchánek je trapák. Nic jiného než dělat ze sebe blba za prachy nemůže. Tragéd. To samé si myslím o Genzerovi, který tady ani nehraje:))) Langmajer je výborný a Vágnerová jakbysmet. Táhnou celý seriál. Od začátku jsem Hrouzkovi přál, ikdyž trénoval Slovensko. ()

BigBang 

všechny recenze uživatele

Skvělý komediální seriál, ideálně ke sledování v kolektivu. Díval jsem se s velkou radostí a po dlouhé době jsme se chechtali u něčeho společně se synem. Lajna s03 ve mně vyvoávala proud emocí, v rychlém sledu smích i slzy. Těšili mě hlavní protagonisté, jak herci (a herečky!), tak ztvárněné charaktery. Vývoj postav byl sice místy překotný, ale pro mě osobně akceptovatelný. Karikovaný šovinismus a povrchnost postav jsou místy násilné, ale hrozící trapnost zachraňují přesahy do světa médií, která jsou podána stejně nemilosrdně jako hokej; a cameo pana Jágra beru jako přihlášení se tvůrců k tomu, že oni sami se nestaví nad tribalistický dav a též uctívají modly s ostatními. Celkově se tvůrcům podařilo protišovinistické vyznění podat bez povýšeného tupého moralizování, což je vždy vzácné a v aktuální sílící ideologizaci veškeré zábavy ještě vzácnější. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Seriál končí finálovým soubojem mistrovství světa mezi Slovenskem a Ruskem, který za nerozhodného stavu dojde až do fáze samostatných nájezdů. Avšak na skutečném mistrovství světa v ledním hokeji se finálový souboj samostatnými nájezdy rozhodnout, dle pravidel, nemůže. Nepadne-li tak gól v prodloužení, následuje další prodloužení a to do té doby, dokud gól nepadne. (Mrsina)

Reklama

Reklama